Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α1 μπάσκετ: Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ-Δύσκολη επικράτηση επί του Ρεθύμνου

Α1 μπάσκετ: Επιστροφή στις νίκες για τον...

Ο δικέφαλος επιβλήθηκε 77-75 των Κρητικών στην Πυλαία

Με ηγέτη τον Τζόρνταν Σάιμπερτ, που πέτυχε 24 πόντους και τον Λίνο Χρυσικόπουλο να κάνει το καθοριστικό κόψιμο στο τέλος, ο ΠΑΟΚ νίκησε 77-75 το Ρέθυμνο και επέστρεψε στις επιτυχίες.

Ένα σαρωτικό δίλεπτο στο ξεκίνημα του αγώνα, ήταν αρκετό για να βάλει τον ΠΑΟΚ στη θέση του οδηγού για τα καλά. Το 11-0 ήταν μια καλή "σφαλιάρα" για το Ρέθυμνο, που όμως πάλεψε σκληρά για να ισορροπήσει το παιχνίδι, μείωσε στον πόντο (22-21) στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, αλλά δεν είχε απαντήσεις στο μαρκάρισμα του Κλάντον και του Γλυνιαδάκη που έκαναν εξαιρετική δουλειά κοντά στο καλάθι.

Ο Τάλτον πάλευε σχεδόν μόνος και το 42-36 του πρώτου μέρους ήταν μάλλον κολακευτικό για τους Κρητικούς που είχαν ευκαιρίες για να πάρουν τον έλεγχο, αλλά τις πέταξαν.

Οι Θεσσαλονικείς έμειναν μπροστά στο σκορ σε όλο το τρίτο δεκάλεπτο. Ο Γιαννόπουλος με τα τρίποντά του κράτησε το Ρέθυμνο κοντά, όμως η ομάδα του Τόνι Κωνσταντινίδη δεν έπειθε ότι ήταν έτοιμη να πάρει το προβάδισμα και να διεκδικήσει τη νίκη.

Ο ΠΑΟΚ είχε χάσει τον Μπράντον Τέιλορ από την πρώτη φάση του δεύτερου μέρους, όμως ο Σάιμπερτ ήταν σε φοβερό απόγευμα.

Οι φιλοξενούμενοι έτρεξαν ένα σερί 8-0 για να μειώσουν στους πέντε (71-66), ο Γιαννόπουλος έβαλε τρίποντο για το 72-69, όμως ο Τάλτον βιάστηκε στην τελευταία επίθεση, πήρε μια κακή απόφαση, δεν έφερε την ισοπαλία και έδωσε στον ΠΑΟΚ την πέμπτη φετινή του νίκη σε οκτώ αγώνες.

Τα δεκάλεπτα: 22-15, 42-36, 61-55, 77-75

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Κόνιαρης 2, Τέιλορ 3(1), Μιλιένοβιτς 10, Σάιμπερτ 24 (3), Κλάντον 8 (16 ριμπάουντ), Χρυσικόπουλος 2, Τσόχλας 2, Γλυνιαδάκης 15, Καραμανώλης, Μπράιαντ 11 (1).

ΡΕΘΥΜΝΟ (Κωνσταντινίδης): Κώττας 6, Άρνολντ 2 (1/8 σουτ), Φιτζπάτρικ 14 (4/8 τρίποντα, 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Τάλτον 19 (1 τρίποντο, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 6 λάθη), Γιαννόπουλος 22 (3), Ραζής 2, Χριστοδούλου 3 (1), Καμπερίδης, Κράβιτς 7, Έντουαρντς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α1 μπάσκετ: Θρίαμβος τον Τρικάλων απέναντι στον ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports