Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Ο Κομίνης στο Πανιώνιος - Παναθηναϊκός-Γκράνας στο ΟΑΚΑ, Μπλάνας στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Σουπερλίγκ: Ο Κομίνης στο Πανιώνιος - Πα...

Οι διαιτητές που θα διευθήνουν τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής

Οι πρώτοι ορισμοί της νέας ΚΕΔ υπό τον Σταύρο Τριτσώνη και τον συνεργάτη του, Μιχάλη Κουκουλάκη, έγιναν την Πέμπτη για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ποιοι διαιτητές έμειναν εκτός ορισμών από τον νέο αρχιδιαιτητή και η... απόδειξη πως βαδίζει στα χνάρια του προκατόχου του Γιώργου Μπίκα.

Οι διεθνείς Κομίνης στο Πανιώνιος – Παναθηναϊκός και Καλογερόπουλος στο ΠΑΟΚ – Ατρόμητος και το...παρασκήνιο με τους παρατηρητές τους.

Εκτός ορισμών έμειναν οι Σπάθας, Γιάχος, Δημητρόπουλος που είναι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης"  και υπάρχει εισαγγελική πρόταση για παραπομπή τους σε δίκη και ακόμη οι Παππάς, Μήτσιος, Λαμπρόπουλος, Δελφάκης, Βοσκάκης. Όλοι τους ακούγεται ότι είναι υποψήφιοι για καρατόμηση.

Ο Γιώργος Κομίνης ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό, ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος αυτή του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο.

Ο Χρήστος Γκράνας θα σφυρίξει το ματς της ΑΕΚ με τον Πλατανιά και ο Γεώργιος Μπλάνας αυτό του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα.

Ο Σταύρος Τριτσώνης όρισε δύο διαιτητές από την Football League, τους Φώτιο Φωτιάδη (Καστοριάς) στο παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα - Βέροια και τον Νικόλαο Ανούσο (Λακωνίας) στο παιχνίδι Λεβαδειακός - Ηρακλής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Χωρίς νικητή η εξ' αναβολής αναμέτρηση των Ιωαννίνων

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports