Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Τι λέει η οικογένεια του τροφίμου στο Άσυλο Ανιάτων που υποστηρίζει ότι κακοποιήθηκε

Πάτρα:Τι λέει η οικογένεια του τροφίμου ...

Ανακοίνωση μέσω πληρεξούσιας δικηγόρου

Σε ανακοίνωση της πληρεξούσιας δικηγόρου της Δικαστικής Συμπαραστάτριας και της Οικογένειας του τροφίμου που φιλοξενείται στο Άσυλο Ανιάτων Πατρών υποστηρίζεται πως ο τρόφιμος κακοποιήθηκε από εργαζόμενο, πως έχει υποβληθεί μήνυση και ακόμα ότι η οικογένεια δεν έχει σχέση με ενέργειες τρίτων προσώπων για το θέμα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Γ. ΤΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ

Δικηγόρος

Μαιζώνος 124 Πάτρα

Τηλ. 2610 310 463

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΟΥ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ  ΑΝΙΑΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

 

Με αφορμή τα δημοσιεύματα και τις κινητοποιήσεις του προσωπικού των εργαζομένων στο Ίδρυμα Άσυλο Ανιάτων Πατρών, η οικογένεια και η δικαστική συμπαραστάτης του τροφίμου που υπέστη σωματικές βλάβες από εργαζόμενο, επιθυμεί να γνωστοποιήσει ότι:

-Ουδεμία σχέση έχει με ενέργειες τρίτων προσώπων που εμφανίστηκαν στο Ίδρυμα, στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ασχολούμενα με το γεγονός της κακοποίησης του συγγενή και προστατευομένου των.

-Η δικαστική συμπαραστάτης ως όφειλε, αλλά και ως πολίτης απέναντι σε έναν στερούμενο καταλογισμού ασθενή εκ γενετής, υπέβαλε μήνυση για το γεγονός της κακοποίησης του συμπαραστατέου και τροφίμου του Ιδρύματος Άσυλο Ανιάτων Πατρών και προέβη σε όλες τις δέουσες και οριζόμενες από την κείμενη νομοθεσία ενέργειες, για την διακρίβωση της αλήθειας και του υπαιτίου.

-Ομοίως κατήγγειλε και στη διοίκηση του Ιδρύματος το γεγονός για τις δικές της ενέργειες.

-Αναμένουμε το αποτέλεσμα της κρίσης της Δικαιοσύνης, προκειμένου, αφενός ο υπαίτιος να σωφρονιστεί αφετέρου να αποφευχθεί παρόμοιο περιστατικό στο μέλλον.

-Αναγνωρίζομαι το σοβαρό, ουσιαστικό και ωφέλιμο για την κοινωνία μας έργο, που συντελείται τόσο από την διοίκηση όσο και από το προσωπικό του ιδρύματος Άσυλο Ανιάτων Πατρών.

-Η παραβατική συμπεριφορά ενός εργαζόμενου δεν μπορεί συλλήβδην να ακυρώσει την δουλειά όλων όσων προσφέρουν ανιδιοτελώς ή εργάζονται στο Ίδρυμα Άσυλο Ανιάτων Πατρών.

-Οι αυτόκλητες παρεμβάσεις τρίτων στο έργο της διοίκησης του Ιδρύματος Άσυλο Ανιάτων Πατρών δεν μας  αντιπροσωπεύουν.

-Αναμένουμε με σεβασμό το αποτέλεσμα της δικαστικής έρευνας και τις ενέργειες της διοίκησης του Ιδρύματος Άσυλο Ανιάτων Πατρών ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον ανάλογα περιστατικά.

Πάτρα 22-11-2016

Η Πληρεξ. Δικηγόρος της Δικαστικής Συμπαραστάτριας και της Οικογενείας του τροφίμου

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Γ. ΤΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις