Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Σήμερα το απόγευμα το ομαδικό τεστ της Mensa για τα Χαρισματικά Παιδιά

Πάτρα:Σήμερα το απόγευμα το ομαδικό τεστ...

Και διάλεξη στο Πανπελοποννησιακό

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα διάλεξη, για γονείς και εκπαιδευτικούς, διοργανώνει στην Πάτρα η Ελληνική MENSA, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016, στις 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, Ρίτσου & Κλάους 93. Θ΄ αναλυθεί σε όλες τις πτυχές το μείζον θέμα της αναγνώρισης και διαχείρισης των Χαρισματικών παιδιών.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Mensa, κ. Χρήστος Αποστολίδης, Πολιτικός Μηχανικός, θα αναφερθεί στους σκοπούς και την κοινωνική προσφορά της MENSA, στις δράσεις και τους στόχους του Ελληνικού τμήματος της MENSA, το οποίο φέτος συμπλήρωσε 30 χρόνια δράσης και θα παρουσιάσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα Χαρισματικότητας.

Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η επιστημονικά υπεύθυνη Χαρισματικότητας της  κ. Δανάη Δεληγεώργη,ΜΑ, Gifted Εducation & Social Emotional Needs, Ψυχοπαιδαγωγός Κοινωνικής και Συναισθηματικής Ανάπτυξης. Θα αναφερθεί στα σημαντικότερα γνωστικά χαρακτηριστικά των χαρισματικών παιδιών, σύμφωνα με τα ερευνητικά δεδομένα, και στην εκπαιδευτική διαχείρισή τους.

Ενωρίτερα, στις 17:15, θα διεξαχθεί, στον ίδιο χώρο, το επίσημο ομαδικό τεστ εισαγωγής στη MENSA, στο οποίο θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής άτομα από 10 ετών και άνω.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις