Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Νοέμβριος για... μπάνιο στο Ρίο! Συνεχίζεται η καλοκαιρία και το μπάνιο στη θάλασσα!ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Νοέμβριος για... μπάνιο στο Ρίο! ...

Πότε θα πέσουν τα πρώτα χιόνια στο Παναχαϊκό;

Νοέμβριος με καλοκαιρία αυτός που διανύουμε για την ώρα τουλάχιστον στην Πάτρα ενώ τα χιόνια στο Παναχαϊκό αναμένεται να καθυστερήσουν αρκετά ακόμη. Σύμφωνα με την εκτίμηση του ερασιτέχνη μετεωρολόγου Νικόλα Σερέτη, «η καλοκαιρία αναμένεται να διατηρηθεί στην πόλη τουλάχιστον μέχρι και τις 22 του μήνα χωρίς κάτι το ιδιαίτερο από πλευράς φαινομένων.

Μοναδική ''παραφωνία'' μια πιθανότητα τις απογευματινές-βραδινές ώρες της Κυριακής για φαινόμενα ασθενούς και τοπικού χαρακτήρα και αυτό κυρίως για τα δυτικά τμήματα του Νομού Αχαΐας.

Η θερμοκρασία θα ανέρχεται τις μεσημβρινές ώρες στους 19oC κατά μέσον όρο ενώ οι ελάχιστες τιμές θα εντοπίζονται κοντά στους 10oC. Όσον αφορά τους ανέμους η ένταση αυτών δεν αναμένεται να ξεπεράσει τα 4-5bf. Το τελευταίο ισχύει για την θαλάσσια περιοχή του Ρίου καθώς στην πόλη οι άνεμοι θα είναι πιο εξασθενημένοι».

Χαρακτηριστικό του καλού καιρού των τελευταίων ημερών, το γεγονός ότι αρκετοί συνεχίζουν ακόμη τις επισκέψεις στη θάλασσα και μάλιστα δεν περιορίζονται στο να την κοιτούν αλλά τολμούν να βουτήξουν στα νερά του Πατραϊκού. Έλεγαν μάλιστα ότι η θερμοκρασία του  νερού φαινόταν να είναι γύρω στους 25 βαθμούς κελσίου! Όχι μόνο… ανεκτή δηλαδή αλλά και αρκετά ζεστή για την εποχή!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις