Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Κάτω από τα γεννητικά του όργανα είχε κρύψει την κάνναβη- Συνελήφθησαν στην Κορίνθου για delivery ναρκωτικών

Πάτρα:Κάτω από τα γεννητικά του όργανα ε...

Χειροπέδες σε έναν άνδρα και μια γυναίκα

Δύο νεαρούς, έναν άνδρα και μια γυναίκα συνέλαβε χθες η αστυνομία, στο κέντρο της Πάτρας και συγκεκριμένα στην οδό Κορίνθου για διακίνηση ναρκωτικών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας είχε κρύψει την κάνναβη, που εντοπίστηκε στην κατοχή του, κάτω από τα γεννητικά του όργανα.

Η ανακοίνωση 
Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα την Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, δυο ημεδαποί (ένας άνδρας και μια γυναίκα), ηλικίας 23 και 22 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο  καταπολέμησης των ναρκωτικών οι αστυνομικοί της  Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαίας, ενήργησαν έλεγχο στους δράστες, κατά τον οποίο βρήκαν στην κατοχή του 23χρονου και κατέσχεσαν, μια συσκευασία με (76) γραμμάρια κάνναβης και στην 22χρονη μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 23χρονου, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε μια νάιλον συσκευασία με (2,2) γραμμάρια κάνναβης.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις