Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τριπλή εκπροσώπηση θα έχει το Πατρινό πιγκ-πογκ στο Διεθνές Τουρνουά Κύπρου

Τριπλή εκπροσώπηση θα έχει το Πατρινό πι...

Θεαματικοί αγώνες στην προκριματική φάσης του Πανελλήνιου Ανδρών – Γυναικών

Θεαματικοί αγώνες έγιναν τη Κυριακή 13/11 κατά τη διεξαγωγή της προκριματικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ατομικών Αγωνισμάτων Ανδρών – Γυναικών που έγιναν στο Κλειστό Γυμναστήριο στο Κουκούλι.

Πολλά παιχνίδια ήταν αμφίρροπα και κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που διεκδικούσαν τις προκρίσεις που οδηγούν στα τελικά του πρωταθλήματος που θα γίνουν στις 4-5/3/2017 στην Αθήνα.

Στους άνδρες έγιναν αρκετές ανατροπές σχετικά με τα φαβορί και τις τρεις προκρίσεις πήραν ο Ελέζογλου Μάριος του Ίφιτου που ήταν Νο 1 της διοργάνωσης ο Πετρής Γεράσιμος της Βόχας Νο 3 της διοργάνωσης και ο Φιλιππακόπουλος Φίλιππος Νο 5 της διοργάνωσης.

Στις γυναίκες οι Φοίνικες Πάτρας συνέχισαν τη παράδοση και κατάφεραν να πάρουν και τις δύο προκρίσεις, με τις αθλήτριες Ηλιοπούλου Βασιλική και Λιβιεράτου Αθηνά.

Το σημαντικό είναι ότι τη διοργάνωση αυτή  απόλαυσαν τόσο οι αθλητές και αθλήτριες που αγωνιστήκαν, όσο και οι θεατές  που βρέθηκαν στις εξέδρες του σταδίου.

Τριπλή εκπροσώπηση θα έχει το πατρινό πιγκ-πογκ στο Διεθνές Τουρνουά Κύπρου, στο οποίο θα συμμετέχουν οι Εθνικές Ομάδες Παίδων – Κορασίδων και Εφήβων – Νεανίδων, το τριήμερο 18-19-20/11/2016.

Συγκεκριμένα, ο πατρινός αθλητής Χατζηλυγερούδης Γεράσιμος, που φέτος αγωνίζεται στους Αετούς Πόλης είναι στο Νο 1 των Πινάκων Αξιολόγησης των Παίδων  και έχει επιλεγεί για την αντίστοιχη Εθνική Ομάδα.

Η αθλήτρια των Φοινίκων Πάτρας Ηλιοπούλου Βασιλική έχει επιλεγεί για την Εθνική Ομάδα Κορασίδων, ως Νο 4 στη κατηγορία της, ενώ την αποστολή θα συνοδεύσει ο ομοσπονδιακός προπονητής του Κλιμακίου Επίλεκτων της Πάτρας, κύριος Σωτήρης Ζήκος, μαζί με τον Εθνικό Προπονητή κύριο Βατσακλή Κώστα.

Η Ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει τη Πέμπτη 17/11 και θα επιστρέψει τη Δευτέρα 21 /11.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πίνγκ-πονγκ: Τρεις προκρίσεις για του Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών στα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports