Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κώστας Μέξας: «Δεν παίξαμε καλά, η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη, κάποια παιδιά πρέπει να αντιληφθούν την κατάσταση»

Κώστας Μέξας: «Δεν παίξαμε καλά, η συνέχ...

Ο τεχνικός του Απόλλων Carna για την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ

Ήττα εντός προγράμματος για τον Απόλλων Carna στο ΣΕΦ από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό και ο προπονητής των «μελανόλευκων» στάθηκε στην εμφάνιση. Τι δήλωσε αναλυτικά.

Ο Απόλλων δε στόχευε στη νίκη στο ΣΕΦ, αλλά να φανεί ανταγωνιστικός. Ο προπονητής του δεν έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια, ωστόσο εστίασε στο επόμενο ματς με τον Κόροιβο.

Οι δηλώσεις του Κώστα Μέξα μετά το παιχνίδι:

«Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο θα γίνει ακόμη δυσκολότερο μετά το ματς στη Γαλατά για τον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω τι έγινε με τον Γκριν, αλλά αυτό έκανε όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού να έρθουν να παίξουν ακόμη πιο σοβαρά.

Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με εμάς. Δεν παίξαμε καλά, η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη, κάποια παιδιά πρέπει να αντιληφθούν την κατάσταση και να δουν τι θα γίνει από εδώ και μπρος.

Για να μπορέσουν να έχουν μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοση τους. Θεωρώ πως το πρόβλημα μας είναι πνευματικό. Τα σημάδια από τις ήττες από ΠΑΟΚ και Προμηθέα, είναι ακόμη επάνω στο κορμί μας, πρέπει να το ξεπεράσουμε για να εμφανίσουμε άλλο πρόσωπο το Σάββατο.

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, καλή συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Νομίζω είναι πρώτα από όλα στο μυαλό τους, πόσο πίσω είναι και πόση δουλειά έχουν ακόμη. Να δουν την πραγματικότητα κατάματα και να δουν την αλήθεια κατάματα, να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν από αυτά τα ματς».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α1 μπάσκετ: Εντός προγράμματος ήττα για τον Απόλλων Carna στο ΣΕΦ-Άμεση ανασύνταξη των μελανόλευκων-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports