Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βασιλειάδης: "Είμαστε αποφασισμένοι"

Βασιλειάδης: "Είμαστε αποφασισμένοι"

Συνάντηση γνωριμίας με τους δημοσιογράφους είχε ο υφυπουργός Αθλητισμού

Συνάντηση γνωριμίας με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του υπουργείου είχε σήμερα ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, εν μέσω της νέας κρίσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την αναστολή διεξαγωγής των πρωταθλημάτων έπειτα από τον εμπρησμό της κατοικίας του επικεφαλής της ΚΕΔ της ΕΠΕ, Γιώργου Μπίκα.

Ο Βασιλειάδης μπήκε από την αρχή στα «βαθειά» με την αναστάτωση στο ποδόσφαιρο και φυσικό ήταν η φιλική συζήτηση μαζί του να περιστραφεί γύρω από τα τεκταινόμενα στο χώρο, δηλαδή τη βία, την ΕΠΟ τη διαιτησία, τη FIFA κλπ.

Στο ζήτημα αυτό αναφέρθηκε και στις ευθύνες του οπαδικού Τύπου, αφού θεωρεί ότι κάποια ακραία δημοσιεύματα επηρεάζουν τους φανατικούς φιλάθλους των ομάδων και ζήτησε τη βοήθεια των δημοσιογράφων να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι. Τους τόνισε ακόμη ότι θέλει μια ειλικρινή συνεργασία, χωρίς αποκλεισμούς και ίσες αποστάσεις απέναντι σε όλους.

Για το ποδόσφαιρο τόνισε ότι είναι μια κρίσιμη περίοδος για το άθλημα: «Η κατάσταση μυρίζει άσχημα και αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Θα αγωνιστούμε να την αλλάξουμε. Μπορεί και να χάσουμε, αλλά εμείς θα δώσουμε τη μάχη», τόνισε εκφράζοντας την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει το θέμα και να δώσει οριστικές λύσεις, ακόμη και αν χρειαστεί να διακοπεί για φέτος το πρωτάθλημα.

Για να λυθεί το πρόβλημα στο άθλημα είπε ότι χρειάζεται σύνεση και διαβουλεύσεις για όλα τα θέματα, και αν του ζητηθεί θα κάνει και ο ίδιος επαφές με τις μεγάλες ομάδες, ενώ επεσήμανε ότι έχει καλή συνεργασία με τη FIFA και τον εκπρόσωπό της Κωστάκη Κουτσοκούμνη και την ΠΔΕ της ΕΠΟ και αναμένει τις αποφάσεις τους για τη συνέχιση ή μη του πρωταθλήματος.

Τέλος είπε ότι βρίσκεται και σε αναμονή των αναφορών που θα παραδώσουν η αστυνομία και η αντιτρομοκρατική για τις απειλές κατά παραγόντων του χώρου και τον εμπρησμό του σπιτιού του κ Μπίκα, ώστε να καταλογιστούν ευθύνες και να ληφθούν αποφάσεις για τη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έκαψαν το σπίτι του Μπίκα-Αναβάλλονται όλα τα πρωταθλήματα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports