Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Περισσότεροι από 5.000 φίλαθλοι σήμερα στις κερκίδες της Αγυιάς-Η νικηφόρα επιστροφή της Παναχαϊκής στο "σπίτι" της- Νίκη με 2-1 επί του ΠΑΟ Λουτρακίου- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Περισσότεροι από 5.000 φίλαθλοι σήμερα σ...

Για την 8η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής

Περισσότερα από 5000 άτομα γέμισαν σήμερα το "σπίτι" της Παναχαϊκής στην Αγυιά. Ιδιαίτερα έντονη στις κερκίδες ήταν σήμερα η παρουσία των γυναικών και των παιδιών. Ανάμεσα στους χιλιάδες πατρινούς που παρακολούθησαν το σημερινό αγώνα ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης αλλά και ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος.

Η Παναχαϊκή επέστρεψε στην ιστορική της έδρα και αντιμετώπισε τον ΠΑΟ Λουτρακίου για την 8η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Στο γήπεδο επικρατούσε κλίμα ευφορίας και γιορτής.

Dj έπαιζαν μουσική από νωρίς στο γήπεδο όπου η Παναχαϊκή έκανε ντεμπούτο και με την κοκκινόμαυρη φανέλα.

Θυμηθείτε εδώ την ζωντανή εξέλιξη της αναμάετρησης:

ΓΚΟΛ για την Παναχαϊκή στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Κώστα Κωσταντινίδη. Στην τελευταία φάση της αναμέτρησης οι κοκκινόμαυροι κάνουν την ανατροπή και κερδίζουν την αναμέτρηση.

16:50 Νέα μεγάλη ευκαιρία από τον Μωραΐτη μετά από γέμισμα του Σιαλμά στο 93ο λεπτό. Τρομερός Διαμαντής σήμερα, πρωταγωνιστής ο τερματοφύλακας του Λουτρακίου.

16:45 Φοβερή ευκαιρία για την Παναχαϊκή στο 88ο λεπτό. Ελεύθερη κεφαλιά ο Μωραΐτης, η μπάλα κατέληξε άουτ.

16:43 Με ασθενοφόρο αποχώρησε από το γήπεδο ο σκόρερ της ομάδας του Λουτρακίου, Αποστολάκης. Έχει παγώσει ο ρυθμός και έχουμε μπει στο τελευταίο πεντάλεπτο.

16:38 Σοβαρός τραυματισμός παίχτη του Λουτρακίου. Έχει διακοπεί η αναμέτρηση. Γιατροί και των δύο ομάδων και του ΕΚΑΒ έχουν σπεύσει. Ο τραυματισμός μοιάζει αρκετά σοβαρός.

16:35 Απίστευτη επέμβαση του Διαμαντή σε γυριστό του Σιαλμά στο 80 λεπτό. Πιέζουν οι κοκκινόμαυροι για την νίκη.

16:34 ΓΚΟΛ για την Παναχαϊκή. Ο Σιαλμάς προλαβαίνει τον αμυντικό και με πολύ όμορφο πλασέ ισοφαρίζει σε 1-1 στο 78ο λεπτό.

16:28 Τελευταία αλλαγή για την Παναχαϊκή στο 73ο λεπτό. Ο Πιτταράς στην θέση του Ελευθεριάδη. Φουλ επίθεση για τους κοκκινόμαυρους στα τελευταία λεπτά.

16:24 Μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή με τον Κωσταντινίδη αμέσως μετά.

16:23 Γκολ για το Λουτράκη από τον Αποστολάκη. Με κοντινή προβολή έκανε το 0-1 στο 69ο λεπτό. Το πρώτο που δέχεται η Παναχαϊκή.

Δύο φάσεις είχε χάσει ο Ζερβός από την ομάδα του Λουτρακίου αμέσως πριν.

16:22 Αλλαγή για την Πανααχϊκή. Ο Μωραΐτης στην θέση του Μαστραντωνάκη στο 65 λεπτό.

Οι κοκκινόμαυροι έχουν την κατοχή αλλά δεν μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Διαμαντή.

16:12 Πρώτη αλλαγή για την Παναχαϊκή. Ο Κωνσταντινίδης παίρνει την θέση του Πολυχρόνη στο 55ο λεπτό.

16:04 Ευκαιρία με τον Σιαλμά στο 49ο λεπτό. Διώχνει σε κόρνερ ο Διαμαντής. Ανεκμετάλλευτη μία ακόμα στημένη φάση. Ο Λουμπαρδέας στέλνει, ελεύθερη, κεφαλιά άουτ.

16:00 Εκκίνηση στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες. Μια αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΟ ΛΟυτρακλιου στο 35ο λεπτό, ο Αποστολάκης μπήκε στην θέση του τραυματία Γούλα.

15:45 Λήξη του πρώτου ημιχρόνου με την Παναχαϊκή να είναι ανώτερη αλλά να μην μπορεί να μετουσιώσει την υπεροχή σε γκολ.

0-0 στο ημίχρονο στην επιστροφή στην ιστορική έδρα των κοκκινόμαυρων.

15:40 καταπληκτικό κόψιμο του Φωτάκη στο σέντερ φορ του Λουτρακίου που έβγαινε φάτσα με τον Βρονταρά.

15:36 Δυνατό σουτ του Ελευθεριάδη στο 36, αποκρούει και πάλι ο Διαμαντής. Πιέζει η Παναχαϊκή.

15:25 Η Παναχαϊκή πιέζει ασφυκτικά τον αντίπαλό της δημιουργώντας συνεχώς ευκαιρίες και κερδίζοντας αρκετά φάουλ γύρω από την περιοχή.

Καλό σουτ έξω από την περιοχή από τον Ελευθεριάδη, διώχνει και πάλι ο Διαμαντής.

15:21 Εκπληκτική απόκρουση από τον τερματοφύλακα του Λουτρακίου στο 21ο πρώτο λεπτό. Ο Πολυχρόνης σούταρε από πολύ ευνοϊκή θέση ο Διαμαντής είχε απάντηση.

*Πάνω από 2.500 κόσμος στο γήπεδο της Αγυιάς

15:10 Δύο ακόμα ευκαιρίες χάνει ο Σιαλμάς στην συνέχεια για την Παναχαϊκή που πιέζει.

Ακυρωθέν γκολ για το Λουτράκι. Μετά από εκτέλεση φάουλ, προβολή και γκολ για τον ΠΑΟ. Ο επόπτης σήκωσε αμέσως το σημαιάκι.

15:04 Αναγνωριστικό ποδόσφαιρο για τις δύο ομάδες τα πρώτα λεπτά τις αναμέτρησης με την Παναχαϊκή να έχει την απόλυτη κατοχή.

Την πρώτη ευκαιρία έχασε ο ΠΑΟ Λουτρακίου στο 5ο λεπτό, απάντησε η Παναχαϊκή με τον Σιαλμά στο ακριβώς επόμενο λεπτό.

Ο φορμαρισμένος επιθετικός των κοκκινόμαυρων μπήκε στην περιοχή και σουταρε από δύσκολη θέση, με τον τερματοφύλακα του Λουτρακίου να αποκρούει.

 

Ο κόσμος στο γήπεδο τους Αγυιάς έφτασε τους 5.000 και δημιουργεί ένα πολύ όμορφο κλίμα στην μεγάλη επιστροφή της ομάδας στην ιστορική της έδρα.

Στο ημίχρονο η Παναχαϊκή Συμμαχία και ο Κώστας Κατσουράνης βράβευσε την Πρωταθλήτρια Ελλάδος ο μάδα πυγμαχίας της Παναχαϊκής και την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Φωτεινή Πλέα.

Οι αρχικές εντεκάδες:

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ: Βρονταράς, Βλάχος, Λαμπρόουλος, Γκίνο, Μακρυδημήτρης,Λουμπαρδέας,Ελευθεριάδης,Φωτάκης,Μαστραντωνάκης,Πολυχρόνης,Σιαλμάς ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΑΟ:Διαμαντής,Παναγόπουλος,Παπαναστασίου,Σιώκος,Μπριλάκης,Νικολάου,Γούλας,Μάγγος,Κωβαίος,Ζερβός,Τσιώλης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports