Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: "Αυτοκτόνησε" η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ-Τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας ισοπαλία

Σουπερλίγκ: "Αυτοκτόνησε" η ΑΕ...

Η Ένωση προηγήθηκε με 2-0 και ισοφαρίστηκε σε 2-2 στο τέλος από τον Ατρόμητο

Το εύκολο Σαββατόβραδο του 2-0 έγινε εφιαλτικό για την ΑΕΚ με το 2-2! Κωμική αντίδραση του Ανέστη στο γκολ της ισοφάρισης του Ατρομήτου! Φουλ αποδοκιμασίες και συνθήματα με την λήξη.

Το όνομά της στα λεξικά δίπλα στο λήμμα «ποδοσφαιρική αυτοκτονία» έβαλε η ΑΕΚ!

Παρόλο που έδειχνε να έχει καθαρίσει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, η «Ένωση» κατάφερε σε ένα πεντάλεπτο να τα γκρεμίσει όλα και να υποπέσει σε νέα γκέλα στο ΟΑΚΑ (2-2).

Τα γκολ των Μάνταλου (3’) και Πατίτο (60’) έμοιαζαν να εξαργυρώνουν την καλύτερη φετινή εμφάνιση των «κιτρινόμαυρων», ωστόσο μια ολιγωρία που αξιοποίησε ο Λε Ταλέκ (71’) και ένα ερασιτεχνικό λάθος του Ανέστη σε… κακή σέντρα του Ούμπιντες έδωσαν έναν ανέλπιστο πόντο στους Περιστεριώτες.

Χοντρό κράξιμο από την εξέδρα στη λήξη του αγώνα, ο οποίος θα μπορούσε να έχει ακόμα χειρότερο αποτέλεσμα για την ΑΕΚ, αν οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο εύστοχοι στις ευκαιρίες που έφτιαξαν στο τέλος.

ΑΕΚ (Ζοζέ Μοράις): Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Μάνταλος, Πατίτο (63’ Βάργκας), Χριστοδουλόπουλος (77’ Πέκχαρτ), Αραβίδης, Αλμέιδα

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κυβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Κεϊτά (46’ Ζησόπουλος), Στόιτσεφ (56’ Λημνιός), Ούμπιντες, Μπάγκα, Βασιλείου (68’ Μπρίτο), Λε Ταλέκ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports