Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Προηγήθηκε αλλά ηττήθηκε από τον ανώτερο ΠΑΣ ο Παναιτωλικός

Σουπερλίγκ: Προηγήθηκε αλλά ηττήθηκε από...

Οι Αγρινιώτες ηττήθηκαν με 2-1 εντός έδρας από την ομάδα των Ιωαννίνων

Ακόμα μία απόδειξη ότι μόνο τυχαία ή χαριστικά δεν βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις της Super League έδωσε απλόχερα ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς σε ένα ματς που του «στράβωσε», μένοντας πίσω κόντρα στη ροή του και μάλιστα δεν του καταλογίστηκε κανονικό γκολ στο 0-0, κατάφερε τελικά να το πάρει επικρατώντας με 2-1 στο Αγρίνιο.

Ομάδα με μέταλλο ο φετινός ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος στην αυλαία της 9ης αγωνιστικής πήρε μια σπουδαία νίκη στο Αγρίνιο επικρατώντας του Παναιτωλικού με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, είδαν και τον ρέφερι να τους ακυρώνει κανονικό γκολ στο πρώτο ημίχρονο αλλά κατόρθωσαν σε 11' λεπτά να φτάσουν στην ανατροπή και σε μια παλικαρίσια νίκη που τους φέρνει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα πίσω από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και μάλιστα με ένα ματς λιγότερο.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του ΠΑΣ την ίδια ώρα που ο Παναιτωλικός γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του ενώ για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν η ομάδα του Αγρινίου δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν στην έδρα της.

Γκολ: 42' Φερέιρα/69'-80' Μαμπουλού

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκηςι): Κυριακίδης, Ροντρίγκες (74' Λεντέσμα), Κούσας, Τομανέ, Κλέσιο, Φερέιρα (74' Καμαβουάκα), Μάκος, Μαρκόβσκι, Μάρκος Πάουλο, Τσοκάνης, Ουάρντα (84' Μουνιός).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Γαρουφαλιάς (89' Σκόνδρας), Μιχαήλ, Γιάκος (59' Μαμπουλού), Τζημόπουλος, Κόντε, Ζάιρο, Ναδάλες (30' Κούτρης), Κοζορώνης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλείνει το πέταλο στο γήπεδο του Παναιτωλικού για να μπει στέγαστρο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports