Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας (ΟΕΕ) έχει προκηρύξει την διενέργεια των εκλογών για τη ανάδειξη των μελών της Συνέλευσης των Αντιπρόσωπων (ΣτΑ) και των μελών των Τοπικών Διοικήσεων (ΤΔ) των Περιφερειακών Τμημάτων (ΠΤ) του ΟΕΕ. Οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016.

Α) Δικαίωμα ψήφου και υποβολής αίτησης υποψηφιότητας για τις εκλογές των μελών της ΣΤΑ, έχουν τα μέλη του ΟΕΕ που θα εκπληρώσουν τις ταμειακές τους υποχρεώσεις, συμπεριλαμβανομένης της ετήσιας συνδρομής του έτους 2015 καθώς και όσοι εγγραφούν στο  Ο.Ε.Ε , μέχρι  το Σάββατο 5  Νοεμβρίου 2016.

Β) Δικαίωμα ψήφου και υποβολής αίτησης υποψηφιότητας για τις εκλογές των μελών των Τ.Δ., έχουν τα μέλη του ΟΕΕ που θα εκπληρώσουν τις ταμειακές τους υποχρεώσεις, συμπεριλαμβανομένης της ετήσιας συνδρομής του έτους 2015  μέχρι το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 καθώς και όσοι εγγραφούν στο  Ο.Ε.Ε.  μέχρι  τη Τρίτη  1 Νοεμβρίου 2016.

Για την εξυπηρέτηση των μελών μας, η υπηρεσία του 10ου Π.Τ. θα λειτουργήσει από  Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016 έως και Σάββατο 05 Νοεμβρίου 2016 από τις  08:00 έως 19:00.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις