Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η Παναχαϊκή επικράτησε με 1-0 του Τσικλητήρα στην Πύλο και παρέμεινε στην κορυφή - Θυμηθείτε το φιλμ με την εξέλιξη της αναμέτρησης

Η Παναχαϊκή επικράτησε με 1-0 του Τσικλη...

Χωρίς να δεχθεί γκολ για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι, το νέο διπλό για την Παναχαϊκή

Λίγες ημέρες μετά την πρόκριση στο κύπελλο επί του Τσικλητήρα, η Παναχαϊκή θα ξαναβρεθεί στη Πύλο, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και την 7η αγωνιστική. Οι "κοκκινόμαυροι" θέλουν να πάρουν το τρίποντο εκτός έδρας για να παραμείνουν στην κορυφή.

Οι κοκκινόμαυροι βρίσκονται στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής με 16 βαθμούς ενώ ο Τσικλητήρας στην 6η θέση με 7 βαθμούς.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης:
(κάνετε ανανέωση για νεότερη ενημέρωση)

16:55 Τέλος το παιχνίδι στην Πύλο. Η ΠαναχαΙκή με το γρήγορο γκολ του Δημήτρη Σιαλμά επικράτησε 1-0 του Τσικλητήρα. Πέμπτη συνεχόμενη νίκη για τους κοκκινόμαυρους και νέο διπλό.

Η πιο δύσκολη μέχρι ώρας νίκη για την Παναχαϊκή σε μια πολύ δύσκολη έδρα, κακές καιρικές συνθήκες και σκληρό παιχνίδι. Έβδομο παιχνίδι χωρίς να δεχθεί γκολ.

16:50 Τελευταία λεπτά στην Πύλο.Ο Σβίγγος του Τσικλητήρα περνάει στο παιχνίδι, αποχωρεί ο Παναγόπουλος στο 91'.

16:44 Ευκαιρία για τον Τσικλητήρα στο 81’. Κεφαλιά του Γραμματικόπουλου μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσάτου, η μπάλα άουτ.

16:41 Μπαίνουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Η Παναχαϊκή έχει την κατοχή αλλά δυσκολεύεται να δημιουργήσει, κάνοντας αρκετά λάθη στην τελική πάσα.

Οι γηπεδούχοι έχουν ανοιχτεί να ισοφαρίσουν με την Παναχαϊκή να βρίσκει χώρους και να κυνηγάει το 0-2 για να τελειώσει το παιχνίδι.

16:37 Ο Μωραΐτης για την Παναχαϊκή περνάει στην θέση του σκόρερ, Σιαλμά στο 77ο λεπτό. Οι κοκκινόμαυροι έκλεισαν τις αλλαγές τους.

16:34 Οδεύουμε στο 75ο λεπτό. Η Παναχαϊκή έχει ισορροπήσει, κρατάει πλέον την μπάλα χωρίς προβλήματα και οδεύει σε ακόμα μια σημαντική εκτός έδρας νίκη.

16:28 Ο Μπιτσάκος για την Παναχαϊκή περνάει στην θέση του Πιτταρά στο 68ο λεπτό.

Ο Κυριαζόπουλος για τον Τσικλητήρα αποχώρησε με τον Ζαχαρόπουλο να περνάει στο παιχνίδι.

16:25 Συνεχόμενες καλές στιγμές για τον Τσικλητήρα Πύλου., κυρίως με τον Μικελάτο. (Μακρινό πολύ καλό σουτ στο 64’, πέρασε λίγο άουτ)

Η ομάδα τους Πύλου ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της μετά την αποβολή.

16:22 Ο Αδαμόπουλος για την Παναχαϊκή θα περάσει στην θέση του Σήφη Λαμπρόπουλου.

Ο Τσώνης για τον Τσικλητήρα πέρασε στην θέση του Κερμενίδη, στο 60ο λεπτό.

Έκρυθμη η κατάσταση στις εξέδρες της Πύλου. Οι κόσμος των γηπεδούχων συνεχίζει τις έντονες διαμαρτυρίες, που ξεκίνησαν από την αποβολή για τον Τσικλητήρα. Πλέον σε κάθε φάση τα βάζουν με τον διαιτητή και τους παίχτες της Παναχαϊκής.

16:17 Τρίτη κίτρινη κάρτα για την Παναχαϊκή. Τιμωρείται και ο Μακρυδημήτρης για μαρκάρισμα του.

16:16 Καλή στιγμή για τον Ττσικλητήρα στο 56ο λεπτό. Αναποδο ψαλίδι του Μικεαλάτου στα όρια της περιοχής. Δεν μπορεί να συγκρατήσει ο Βορνταράς και κόρνερ για τους γηπεδούχους.

16:10 Δεύτερη κίτρινη κάρτα  και ΚΟΚΚΙΝΗ για τον Κωστή του Τσικλητήρα Πύλου, ο οποίος θα συνεχίσει την αναμέτρηση με 10 παίχτες.

Στις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων αποβάλλεται και ο προπονητής του Τσικλητήρα.

16:05 Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στην Πύλο χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες.

15:50 Λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Η Παναχαϊκή προηγείται με 1-0 στην Πύλο. Σκόρερ ο εξαιρετικά φορμαρισμένος, Δημήτρης Σιαλμάς στο 12’.

Η Παναχαϊκή μετά το γκολ έχει παραχωρήσει την κατοχή στον Τσικλητήρα και δημιουργεί πολλά ρήγματα με αντεπιθέσεις. Αρκετά κλεψίματα στην μεσαία γραμμή σε μια πολύ δυνατή αναμέτρηση με σκληρά μαρκαρίσματα εκατέρωθεν και 4 κίτρινες κάρτες μέχρις στιγμής.

Αρκετά οφσάιντ για τους κοκκινόμαυρους στο πρώτο μέρος, που είναι λογικό με τον τρόπο που αγωνίζονται.

Δύσκολος ο καιρός στην Πύλο και το δεύτερο ημίχρονο αναμένεται με μεγάλη αγωνία, για μια από τις δυσκολότερες εξόδους για την Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα μέχρι ώρας.

15:43 Κίτρινη κάρτα στον Γιώργο Φωτάκή, ενώ πηγαίνουμε προς το τέλος του ημχρόνου.

Αρκετά οφσάιντ για τους κοκκινόμαυρους που φεύγουν επικίνδυνα σε πολλές αντεπιθέσεις.

15:39 Φοβερή αντίδραση του Βρονταρά στο 37ο λεπτό, οποίος βγήκε και μπλόκαρε θεαματικά όταν ο Κωστής του Τσικλητήρα μπήκε από δεξιά στην περιοχή, αφύλακτος και την ώρα που ετοιμαζόταν να σκοράρει, ο τερματοφύλακας των κοκκινόμαυρων αποσόβησε τα χειρότερα.

15:35 Ακόμα μια εντυπωσιακή ενέργεια από τον Γκίνο, που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε στην περιοχή αλλά «έκοψε» την μπάλα προς το πέναλτι όπου δεν ακολουθούσε κανένας παίχτης της Παναχαϊκής.

15:33 Δίνει χώρο και κατοχή στον Τσικλητήρα η Παναχαϊκή, που κάνει πολλά κλεψίματα και βγαίνει πολύ επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις.

Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις παρόλα αυτά το παιχνίδι μετά το γκολ του Σιαλμά.

Αρκετές δυνατές μονομαχίες από τους παίχτες των δύο ομάδων.

15:27 Κίτρινη κάρτα για τον Σήφη Λαμπρόπουλο στο 25ο λεπτό.

15:18 Πολύ επιθετικοί η κοκκινόμαυροι στην αρχή της αναμέτρησης. Η Παναχαϊκή προσπαθεί να «καθαρίσει» το παιχνίδι νωρίς ώστε να μην κινδυνέψει όπως στο παιχνίδι του Κυπέλλου, ειδικά όσο δυσκολεύουν οι καιρικές συνθήκες.

*Η Παναχαϊκή φοράει τις χρυσές εμφανίσεις, όπως καις την αναμέτρηση του Κυπέλλου, με τους γηπεδούχους να φοράνε κοκκινόμαυρες εμφανίσεις.

15:15 ΓΚΟΛ Ο Σιαλμάς στο 12ο λεπτό μετά από εξαιρετικη ενέργεια του Γκινο, πλασάρει και νικάει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Παλιγίνη. 0-1 η Παναχαϊκή νωρίς στην Πύλο.

*Δύσκολος καιρός για ποδόσφαιρο στην Πύλο. Έχει πολύ αέρα, ενώ φαίνεται να αποφεύγεται η βροχή.

*Γεμάτο το γήπεδο. Αρκετός κόσμος και απέναντι από την μοναδική κερκίδα. Περίπου 40 οπαδοί της Παναχαϊκής βρίσκονται δίπλα στην εξέδρα.

15:08 Σε κόρνερ έδιωξε ο Βρονταράς την πρώτη απόπειρα ευκαιρίας από την Τσικλητήρα και συγκεκριμένα τον Κωστή.

*Αρκετοί Πατρινοί αγωνίζονται στον Τσικλητήρα, στοιχείο που είχαμε αναφέρει και στο παιχνίδι του Κυπέλλου.

15:06 Χωρίς κάτι αξιόλογο τα πρώτα 3 λεπτά της αναμέτρησης.

15:03 Για την Παναχαϊκή ξεκινούν: Βρονταράς, Λαμπρόπουλος, Βλάχος, Λουμπαρδέας, Μακρυδημήτρης. Γκίνο, Φωτάκης, Πιτταράς, Ελευθεριάδης, Μαστραντωνάκης, Σιαλμάς.

Οι έντεκα του Τσικλητήρα: Παλιγγινης, Χοτζαι, Ρούσης, Κυριαζόπουλος, Γραμματικόπουλος, Καραμπάς, Μικελάτος, Παναγοπουλος, Κερμενίδης, Τσάτος, Κωστής.

15:02 Οι ομάδες είναι στον αγωνιστικό χώρο και είναι έτοιμο το παιχνίδι για να ξεκινήσει στην Πύλο.

*Βραβεύτηκαν από τον Δήμαρχο Πύλου οι Κώστας Κατσουράνης και Κώστας Χαλκιάς για την προσφορά τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports