Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γιάννα Αγγελοπούλου: Γιατί έφυγα από την Ελλάδα – Τι είπε για τον Αλέξη Τσίπρα

Γιάννα Αγγελοπούλου: Γιατί έφυγα από την...

Απέφυγε να πει εάν και σήμερα συνεχίζει να ομιλεί με τον κ. Τσίπρα

Τους λόγους για τους οποίους έφυγε από την Ελλάδα εξήγησε η Γιάννα Αγγελοπούλου σε συνέντευξή της στο περιοδικό "Κ" της Καθημερινής. Επίσης, μίλησε για τις σχέσεις της με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Η κυρία Αγγελοπούλου, παραδέχεται πως αν και ακόμη βρίσκεται συχνά στην Ελλάδα, το κέντρο βάρους της

παρουσίας βρίσκεται πλέον στο εξωτερικό. Ωστόσο αρνείται τον όρο της «φορολογικής μετανάστευσης» και προσθέτει ότι φόρους πληρώνει και θα συνεχίσει να πληρώνει.

Για τις πολυσυζητημένες σχέσεις της με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την στήριξή της στο πρόσωπό τους είπε ότι οι συναντήσεις μαζί του έγιναν δημόσια και δεν υπήρχε κρυφή ατζέντα.

«Είδα μια απόπειρα καινούργιων ανθρώπων- και νέων, κυρίως όμως καινούργιων- να δουν τα πράγματα αλλιώς σε μια Ελλάδα κουρασμένη.

Μίλησα μαζί τους, σημειώστε ότι το έκανα πηγαίνοντας στα γραφεία στη Βουλή αρχικά και αργότερα στο Μαξίμου, το φως κάνει καλό σε αυτές τις υποθέσεις.

Οπότε θεώρησα ότι θα τους ήταν χρήσιμο, συνέβαλα στο να γίνουν επαφές με το διεθνές σύστημα» απάντησε.

Ωστόσο στη συνέντευξή της απέφυγε να πει εάν και σήμερα συνεχίζει να ομιλεί με τον κ. Τσίπρα σημειώνοντας: «Γνωριζόμαστε. Όπως είπα, ήρθε η στιγμή που αισθάνθηκα ότι έπρεπε να κάνω μια δήλωση, όπως πραγματικά προσπάθησα να τον βοηθήσω να δει τον "μεγάλο κόσμο στο εξωτερικό", ο ίδιος παραδεχόταν ότι δεν είχε την πείρα ακόμα».

Ωστόσο η κα Αγγελοπούλου αφήνει και κάποιες αιχμές σχετικά με την βραδιά συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα και του Μπιλ Κλίντον και χωρίς να αναφέρει το περιστατικό είπε ότι η ίδια δεν θα μπορούσε να μιλήσει με έναν άνθρωπο που σέβεται χωρίς να έχει προετοιμαστεί.

Ρωτήθηκε επίσης για το πώς βλέπει την γνωριμία με τον πρωθυπουργό και τι είδε να προκύπτει μετά από 18 μήνες και είπε:

«Κάποιες στιγμές είδα τα πράγματα να παίρνουν δρόμο ολισθηρό και γι΄αυτό αισθάνθηκα υποχρεωμένη να θυμίσω τις θεμελιώδεις αγκυρώσεις που θεωρώ ότι η Ελλάδα δεν είναι νοητό να χάσει, αναφέρομαι στο ευρωπαϊκό της ανήκειν. Από εκεί και πέρα άλλοτε κρύο άλλοτε ζέστη..»

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις με τις τηλεοπτικές άδειες, χαρακτηρίζει «άγρια υπόθεση» τον κόσμο των ελληνικών ΜΜΕ και  είπε πως «όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα δεν ξέρω αν θα προκύψει ένα καλύτερο τηλεοπτικό προϊόν, που είναι το ζητούμενο. Ούτε θα δημιουργηθεί κόσμος αγγέλων...»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις