Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ένα ευχαριστώ, από καρδιάς, στον γιατρό Ανδρέα Ηλιάδη

Ένα ευχαριστώ, από καρδιάς, στον γιατρό ...

Λέττας Βασίλειος ,Μπέλλου Βίκη, Λέττας Αριστείδης, Λέττα Αγγελίνα

Αξιότιμε κ. Διοικητή του ΠΓΝΠ

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και τις θερμές μου ευχαριστίες στο νοσοκομείο σας και προσωπικά προς τον κ. Ανδρέα Ηλιάδη και την επιστημονική του ομάδα, την προισταμένη και το νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΤΡΩΝ για τις υπηρεσίες και τη φροντίδα που παρείχαν στο γιο μου που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο σας για μια εβδομάδα με επιπλεγμένη πνευμονία.

Στις μέρες μας, όπου το έλλειμα ανθρωπιάς συνεχώς αυξάνεται, στη πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μας, καθώς η ζωή του παιδιού μας διέτρεχε σοβαρό κίνδυνο, είχαμε την τύχη να διακομιστούμε απο το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Δουρούτης Ιωαννινών στη ΜΕΘ ΠΑΙΔΩΝ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών και να αναλάβει το περιστατικό ο κ. Ηλιάδης. Χάρη στην άρτια επιστημονική κατάρτιση τόσο του ιδίου όσο και του επιστημονικού του επιτελείου αλλά και την αμέριστη φροντίδα και συνεχή επαγρύπνηση του νοσηλευτικού προσωπικού της ΜΕΘ ΠΑΙΔΩΝ καταφέραμε όχι μόνο να διαφύγουμε του κινδύνου και των πιθανών επιπλοκών αλλά και να επιστρέψουμε σπίτι μας μαζί με το παιδί μας.

Όλοι τους είναι πραγματικοί ήρωες, παράδειγμα προς μίμηση και τιμούν τη Δημόσια Υγεία την οποία υπηρετούν. Από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό μας, μας ενίσχυσαν ψυχολογικά και πολέμησαν με όλες τις δυνάμεις τους παρά τις πιθανές αντίξοες συνθήκες για την ανάρρωση του παιδιού μας. Με τις καθημερινές ενημερώσεις, την εικοσιτετράωρη προσωπική φροντίδα και παρουσία του ίδιου του κ. Ηλιάδη και του ιατρικού του επιτελείου, την άρτια λειτουργία και οργάνωση της ΜΕΘ αισθανθήκαμε ασφάλεια και ότι μας αγκάλιασε μια μεγάλη οικογένεια. Καθημερινοί άνθρωποι όπου στις παρούσες συνθήκες της οικονομικής δυσπραγίας δεν ασκούν επάγγελμα αλλά λειτούργημα. Θυσιάζοντας πολλές φορές την προσωπική τους ζωή υπηρετούν και αφιερώνουν με αυταπάρνηση τη ζωή τους στο δεινοπαθούντα συνάνθρωπο.

Κλείνοντας την επιστολή μου θα μου επιτρέψετε να αναφερθώ προσωπικά και στον κ. Ηλιάδη. Περιφερόμενος στους διαδρόμους του νοσοκομείου σας, βυθισμένος στις σκέψεις μου και στην αγωνία μου για την τύχη του παιδιού μου έφτασε στα αυτιά μου από άλλους γονείς η ύπαρξη ενός γιατρού που χαρακτηρίζεται ως «ο Θεός των μικρών παιδιών». Δεν ξέρω αν σε κάποιους ηχεί ως υπερβολικός αυτός ο χαρακτηρισμός αλλά μπορώ προσωπικά να σας διαβεβαιώσω μετά και τη δική μου εμπειρία ότι όχι μόνο αισθάνομαι ότι στο προσώπο του ο γιος μου βρήκε ένα δεύτερο πατέρα αλλά και εγώ ο ίδιος ξαναβρήκα τον πατέρα που έχασα πριν τρία χρόνια. Το να αναφερθεί κανείς στην άρτια επιστημονική του κατάρτιση ίσως είναι περιττό. Με αυταπάρνηση, προσωπικές θυσίες και αλτρουισμό ρίχνεται καθημερινή στη μάχη για να κρατήσει τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ στη ζωή. Πραγματικό στολίδι που κοσμεί το νοσοκομείο σας, την ιατρική επιστήμη και πραγματικός πατέρας για μας και τις οικογένειές μας.

κ. Διοικητή

Τον είδα, εν αγνοία του, να σηκώνει τα χέρια του πριν μπει στη ΜΕΘ για να αντιμετωπίσει τα περιστατικά και να επικαλείται τη βοήθεια του Θεού «Θεέ μου βοηθήσε με»

Και εγώ με τη σειρά μου υψώνω τα χέρια μου σε σας και σε σας εκλιπαρώ:

- «Βοηθήστε με κάθε μέσο τον άνθρωπο που μάχεται για τη ζωή των παιδιών»

- «Βοηθήστε τον Πατέρα της κάθε οικογένειας»

- «Βοηθήστε τον Θεό των μικρών παιδιών»

Με απεριόριστη ευγνωμοσύνη

Λέττας Βασίλειος

Μπέλλου Βίκη

Λέττας Αριστείδης

Λέττα Αγγελίνα

 

 

Το χαμόγελο ενός βρέφους στον γιατρό του Ρίου - Η ... - Thebest.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις