Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Καράτε: Εντυπωσιακή εμφάνιση για την Έλενα Χατζηλιάδου

Καράτε: Εντυπωσιακή εμφάνιση για την Έλε...

Προκρίθηκε στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος

Εντυπωσιακή εμφάνιση για την Ελενα Χατζηλιάδου στο Λιντς και η Ελλάδα πανηγυρίζει την κατάκτηση μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε. Το χρώμα θα γίνει γνωστό το Σάββατο, στον τελικό της κατηγορίας +68κ. στο Kumite γυναικών.

Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης της Αυστρίας, η πρωταθλήτρια του Πιερικού πέρασε στον τελικό της κατηγορίας της με διαδοχικές νίκες επί των, Τι Νγκούγεν (Βιετνάμ, 6-1), Κέιτι Χάρι (Αγγλία, 6-1), Γκουαντελούπε Κιντάλ (Μεξικό, 2-0), Λάουρα Παλάθιο (Ισπανία, 4-2) και στον ημιτελικό επί της Ντομίνικα Τατάροβα (Σλοβακία, 3-1). Έτσι, πήρε την πρόκριση στον τελικό της κατηγορίας της όπου το Σάββατο στις 13:00 θα αντιμετωπίσει την Αγιούμι Ουεκούσα (Ιαπωνία).

Νωρίτερα, οι υπόλοιποι εκπρόσωποι της χώρας μας που μπήκαν στη μάχη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, έδωσαν τη μάχη τους και αποκλείστηκαν.

Συγκεκριμένα: Ο Πάρης Κλέβαρ (Κata Ανδρών) ηττήθηκε στον πρώτο γύρο από τον πανίσχυρο Ισπανό, Νταμιάν Κιντέρο, ο οποίος έφτασε μέχρι τον τελικό κι έτσι «τράβηξε» τον Έλληνα πρωταθλητή στα ρεπεσάζ. Εκεί, ο Κλέβαρ νίκησε τον Ρουμάνο Γκούτα, αλλά στη συνέχεια ηττήθηκε από τον Καναδό, Κένεθ Χιλ.

Στο Kata Γυναικών, η Τζωρτζίνα Ξένου ηττήθηκε στον πρώτο γύρο από την Γιοβανόφσκα (ΠΓΔΜ). Στα -68κ. Kumite Γυναικών η Βίκυ Πανετσίδου του Πανημαθειακού έφτασε μέχρι τους «16», αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Ιταλίδα Σεμεράρο. Στην πορεία είχε επικρατήσει των Περέιρα (Μακάου) και Μπέμπεκ (Κροατία). Στα -75κ. Kumite Ανδρών ο Νίκος Κοσμάς του «Α.Σ. Οδυσσέας» έχασε στον α΄ γύρο από τον Αρμένιο Σαργκσιάν, όπως και ο Σπύρος Μαργαριτόπουλος («Ειρήνη») αποκλείστηκε στα +84κ. από τον Γάλλο Μπεντιάμπ. Τέλος, στα -84κ Kumite Ανδρών, ο Γιώργος Τζάνος (ΑΓΣ SHO KU KAN) αποχαιρέτησε από τα προκριματικά τη διοργάνωση, με ήττα από τον Γεωργιανό Αρκάνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τάε κβον ντο: Με δύο αθλητές θα συμμετέχει η Δύναμη Πατρών στο 15th Galeb Belgrade Trophy-Serbia open

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports