Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κωνσταντάρας - Παπαγιαννόπουλος: Όταν ήταν μαζί στην πρώτη γραμμή του πολέμου το '40- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κωνσταντάρας - Παπαγιαννόπουλος: Όταν ήτ...

Ο τραυματισμός του Κωνσταντάρα

Στην πρώτη γραμμή του πολέμου του 1940 βρέθηκαν σπουδαίοι Έλληνες ηθοποιοί. Πρόκειται για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο.

Μάλιστα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια μάχης και νοσηλεύτηκε. Όταν έγινε καλά κι ενώ υπηρετούσε στα μετόπισθεν, ζήτησε να τον ξαναστείλουν στην πρώτη γραμμή. Ο δημοφιλής ηθοποιός έλαβε και μετάλλιο τραυματία πολέμου.

Την παρακάτω απίστευτα ωραία-ρετρό φωτογραφία είχε ανεβάσει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο γνωστός δημοσιογράφος και γιος του, Δημήτρης Κωνσταντάρας, με το παρακάτω σχόλιο.

«Εκπληκτική -και άγνωστη σε μένα- φωτογραφία του πατέρα μου ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ, το 1940, στα βουνά. Ευχαριστώ τον φίλο και συνάδελφο Τάσο Κοντογιαννίδη που μου την έστειλε αφού τη δημοσίευσε στην εφημερίδα του.

Από αριστερά στη φωτογραφία όρθιοι: Δ. Γαλερίδης (δημοσιογράφος), Γεώργιος Καρτάλης (υπουργός), Δ. Θιβαδόπουλος (καθηγητής), Γεώργιος Θεοτοκάς (συγγραφέας), Συμεόνογλου (βιομήχανος), Κώστας Μάγερ (δημοσιογράφος). Καθιστοί: Ευ. Μαγκλιβέρας (βαρύτονος), Λάμπρος Κωνσταντάρας (ηθοποιός), Κώστας Σάμιος (τενόρος) και Τσαλίκης (έμπορος)».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight