Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Έρχεται ο Αντύπας για μία μοναδική live μουσική βραδιά στην Πάτρα

Έρχεται ο Αντύπας για μία μοναδική live ...

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Ένας από τους πιο δημοφιλείς και αγαπητούς λαικούς τραγουδιστές και διασκεδαστές, ο Αντύπας θα έρθει για μία και μοναδική live μουσική εμφάνιση στην Πάτρα, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016, παραμονή της αργίας της 28ης Οκτωβρίου και προβλέπεται να προσελκύσει το κοινό μιας και ο Αντύπας θεωρείται από τα μεγαλύτερα ονόματα του λαϊκού ρεπερτορίου με μουσικά προγράμματα που χαρίζουν κέφι.

Τη νέα χειμερινή περίοδο όπως είδαμε και σε τηλεοπτικά ρεπορτάζ ο Αντύπας, ερμηνευτής επιτυχιών όπως «Άραγε (Δεν κοιμάμαι)», «Ώρες ώρες», «Είμαι στα χάι μου», κ.α., θα συνεργαστεί με τον Γιώργο Γιαννιά, τραγουδιστή της νεότερης γενιάς σ’ ένα πρόγραμμα στο κέντρο Vox στην Ιερά Οδό στο Γκάζι. Ο Αντύπας έχει μία μουσική πορεία από τις αρχές του ‘80. Χωρίς σχεδόν καμία διακοπή, εδώ και περισσότερο από τρεις δεκαετίες, χαρίζει στο κοινό που τον λατρεύει, βραδιές αξεπέραστης διασκέδασης.

Το ίδιο αναμένεται να γίνει και στην Πάτρα το βράδυ της Πέμπτης 27/10 όπου θα εμφανιστεί με το επιτελείο του στο κέντρο Αστέρια στο τέρμα της Τριών Ναυάρχων και Όθωνος Αμαλίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life