Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Αχαΐα: Τοποθετούν αγωγό για το φράγμα του Πείρου- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Δυτική Αχαΐα: Τοποθετούν αγωγό για το φρ...

Έως τέλος Νοεμβρίου

Στο πλαίσιο εργασιών τοποθέτησης αγωγού υδροδότησης στο υπολειπόμενο τμήμα της Επαρχιακής Οδού 30 Κάτω Αχαΐας – Σαντομερίου από διασταύρωση Αγ. Νικολάου Κράλι (Χ.Θ. 9+650) μέχρι τον οικισμό Λουσικών στα πλαίσια του έργου κατασκευής διυλιστηρίου και αγωγού υδροδότησης Πάτρας και ΒΙ.ΠΕ. Πάτρας από το Φράγμα Πείρου και προς διευκόλυνση κυκλοφορίας των οχημάτων και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων αποφασίστηκε:

Μερική /ολική διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων από τη διασταύρωση Αγίου Νικολάου Κράλλη (χ/θ 9+650 ) μέχρι των οικισμό Λουσικών της Επαρχιακής Οδού 30 Κάτω Αχαΐας – Σαντομερίου έως 30-11-2016 με τον περιορισμό για εκτέλεση των εργασιών μετά το πέρας του ωραρίου των σχολείων και την αναχώρηση και του τελευταίου σχολικού δρομολογίου λεωφορείου – ταξί κ.λ.π., (όχι πάντως ενωρίτερα προ της 15.00 ώρας) ενώ θα τηρείται αυστηρά το ωράριο κοινής ησυχίας.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών και μέχρι περάτωσης των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων από διασταύρωση Αγ. Νικολάου Κράλλη Χ.Θ. 9+650 μέχρι τον οικισμό Λουσικών και αντίστροφα θα διεξάγεται από την Επαρχιακή Οδό Διδαχαιίκων – Αχαϊκού - Λουσικών, με την χρήση της κατάλληλης σήμανσης. · Να λαμβάνονται κατά την εκτέλεση του έργου όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των πεζών και κυρίως μαθητών και των τροχοφόρων και να 2 τοποθετηθεί με μέριμνα της κατασκευάστριας εταιρείας, σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ., η προβλεπόμενη σήμανση (εμπόδια την ημέρα και φωτεινά σήματα την νύχτα) καθώς και πλαστικό πλέγμα. ·

Στα σημεία όπου υπάρχουν ιδιοκτησίες ή επιχειρήσεις, εάν αυτό απαιτηθεί να κατασκευασθούν με μέριμνα της κατασκευάστριας εταιρείας ράμπες εισόδου ούτως ώστε να αποκατασταθεί η πρόσβαση των χρηστών σε αυτές. · Με το πέρας του ωραρίου εργασίας να παραχωρείται λωρίδα κυκλοφορίας έκτακτης ανάγκης 2 – 2.30 μ. έστω και με μερική χρήση του ερείσματος της οδού, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα. · Οι διαστάσεις των εγκάρσιων ή παραλλήλων τομών του οδοστρώματος να είναι σύμφωνες με την αρχική μελέτη του έργου. · Με την περάτωση του έργου να γίνει πλήρης αποκατάσταση της οδού σε όλο το πλάτος και μήκος της καθώς και του οδοστρώματος. · Σε καμία περίπτωση δεν θα αποτίθενται έστω και προσωρινά προϊόντα εκσκαφής επί του σώματος της οδού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις