Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΣ-"Συνέτριψε" την Λάρισα

Σουπερλίγκ: Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΣ-&...

Οι Γιαννιώτες που αγωνίστηκαν μετά από καιρό, επικράτησαν με 4-0 των Θεσσαλών

Είχε να αγωνιστεί κοντά ένα μήνα, όμως η επιστροφή του ΠΑΣ μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε. Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο η ομάδα του Πετράκη διέλυσε 4-0 την Λάρισα στους Ζωσιμάδες. Χατ-τρικ ο Κόντε.

Τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη της ιστορίας του απέναντι στην ΑΕΛ σημείωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα το βράδυ της Κυριακής (23/10). Οι Ηπειρώτες συνέτριψαν με 4-0 τους "βυσσινί" στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League και έφτασαν τους 10 βαθμούς, έχοντας παιχνίδι λιγίοτερο.

Από τη μεριά της η ΑΕΛ πέρασε ένα εφιαλτικό βράδυ. Πολύ άσχημη εμφάνιση από όλους τους παίκτες. Ουδείς ξεχώρισε. Παρουσία ανάλογη με το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Κέρκυρα. Οι Θεσσαλοί έμειναν στους 5 βαθμούς, θα πρέπει να ξεχάσουν γρήγορα αυτό το ματς και να σηκώσουν κεφάλι.

Ο ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες έδωσε συνέχεια σε ένα εντυπωσιακό εντός έδρας σερί. Νίκη με 3-0 επί της Οντ Γκρένλαντ, νίκη 3-0 επί του Ατρόμητου, "λευκή" ισοπαλία με τον Πλατανιά και τώρα η τεσσάρα στην ΑΕΛ. Αν εξαιρέσει κανείς το ματς με τους Χανιώτες, δηλαδή, δύο αγώνες με 3-0 και ένας ακόμα με 4-0. Μηδέν παθητικό.

Γκολ: 10', 52', 74' Κόντε, 27' Γιάκος

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Κοζορώνης (75' Κούτρης), Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα, Ναδάλες, Ζάιρο (69' Μαμπουλού), Γιάκος (77'Δώνης), Κόντε

ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης): Καβουσάκης, Γιοβάνοβιτς (58' Κουτσιανικούλης), Ρέντζας, Φάρκας, Πολ, Ναβάρο (46' Κόντορ), Αντονί, Γκόλιας, Ντοντό, Ντέλετιτς (46' Αβραάμ), Ναζλίδης

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναβλήθηκε ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακού λόγω του σεισμού

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports