Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Νέα εντός έδρας αποτυχία για την ΑΕΚ στο ντεμπούτο του Μοράις

Σουπερλίγκ: Νέα εντός έδρας αποτυχία για...

Λευκή ισοπαλία για την Ένωση με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ

Πολλή δουλειά για να κάνει την ΑΕΚ διεκδικήτρια του τίτλου έχει ο Ζοζέ Μοράις. Κακή και αγχωμένη, η «Ένωση» κόλλησε με τον Πανιώνιο (0-0) και έδωσε δικαίωμα στον κόσμο της να ξεσπάσει σε αποδοκιμασίες.

Η ΑΕΚ έμεινε στο μηδέν απέναντι στον Πανιώνιο, αν και ήταν πιο κοντά στη νίκη, καθώς προδόθηκε από τις πολλές απουσίες και την επιθετική δυστοκία.

Σε ένα ματς θαρρεί κανείς ίδιο με εκείνο με τον Ηρακλή, η ΑΕΚ έμεινε στο μηδέν με αποτέλεσμα να χάσει μία ακόμα ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας και να περιμένει τους βασικούς αντιπάλους της, έχοντας την άνεση της πρωτιάς.

Η ειδοποιός διαφορά με το ματς με τον Γηραιό σε σχέση με αυτό με τον Πανιώνιο, το αποψινό, είναι ότι η ΑΕΚ παρά τις πολλές και τις σημαντικές απουσίες δημιούργησε φάσεις, ειδικά στο β' μέρος, άξιζε τη νίκη, χωρίς ωστόσο φτάσει έστω σε σχετικά καλά επίπεδα απόδοσης.

Ειδικά στο 2ο 45λεπτο με τον Μοράις στο ντεμπούτο του δικαιολογημένα να ψάχνει και να ψάχνεται (και μην έχοντας διαθέσιμους Πατίτο, Βάργκας και Χριστοδουλόπουλο για να αλλάξει κάτι στην επίθεση) έκανε με κάθε τρόπο επιθέσεις χωρίς βέβαια ουσιαστικό πλάνο ανάπτυξης.

Απείλησε δύο φορές με τον Μάνταλο, μία με τον  Αραβίδη και από μία με τους Μπακασέτα, Αλμέιδα και Πέκχαρτ. Εάν σε αυτές τις φάσεις προσθέσουμε και αυτή του Τσιγκρίνσκι αλλά και του Αραβίδη στο πρώτο 45λεπτο νομίζω ότι καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως εάν έπρεπε να υπάρξει νικήτρια στο ΟΑΚΑ θα ήταν η ΑΕΚ.

Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως οι κιτρινόμαυροι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων, ασύνδετοι και χωρίς επιθετικό πλάνο ανάπτυξης. Μία 2η εντός έδρας γκέλα που επίσης στοιχίζει και μάλιστα ακόμα περισσότερο με δεδομένο ότι η ΑΕΚ σε μία εβδομάδα παίζει στην Τούμπα.

Μην ξεχνάτε ότι μεσοβδόμαδα έχει και το ματς για το Κύπελλο με την Κέρκυρα. Κάτι που σημαίνει ότι και να θέλει αλλά και να μπορεί ο Ζοζέ Μοράις δεν δύναται να αλλάξει πολλά.

ΑΕΚ (Μοράις): Ανέστης, Μπακάκης, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Γιόχανσον (84’ Γαλανόπουλος), Αραβίδης (66’ Πέκχαρτ), Πλατέλλας (67’ Σιμόες), Αλμέιδα, Μάνταλος, Μπακασέτας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Γκιοάτα (90’ Πατσατζόγλου), Ρισβάνης, Οικονόμου, Αντωνιάδης, Κόρμπος, Σιώπης, Φούντας, Μασούντ, Μπεν (70’ Μασούρας), Ανσαριφάρντ (86’ Ενγκόνγκ).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: "Γκέλαρε" και η ΑΕΚ στην θέα της κορυφής-Λευκή ισοπαλία με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports