Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Ντίσνει ετοιμάζει τη συνέχεια της θρυλικής "Μαίρη Πόπινς" - Έμιλι Μπλαντ, Κόλιν Φερθ και Μέριλ Στριπ στο καστ

Η Ντίσνει ετοιμάζει τη συνέχεια της θρυλ...

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Δεκέμβρη του 2018

Το στούντιο της Ντίσνει από το οποίο αυτές τις μέρες βλέπουμε την όμορφη οικογενειακή ταινία «Ο Πιτ και ο Δράκος του» του Ντέιβιντ Λόουερι με την Μπράις Ντάλας Χάουαρντ και τον Ρ. Ρέντφορντ, ριμέικ της παλιάς ταινίας του ’77 (παίζεται και στην Πάτρα στα Ster sinemas), αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να χαρίσει στο κοινό τη συνέχεια, μίας από τις πιο κλασικές ταινίες του, της «Μαίρη Πόπινς» του 1964 όπου έπαιζε η Τζούλι Άντριους.

H Walt Disney Pictures λοιπόν ανακοίνωσε και επίσημα πως ετοιμάζει ένα σίκουελ της θρυλικής «Μαίρη Πόπινς» όπου θα συναντά την ιπτάμενη νταντά 20 χρόνια μετά την πρώτη ταινία με τον Ρομπ Μάρσαλ («Σικάγο», «Τα Μυστικά του Δάσους») στο σκηνοθετικό τιμόνι.

Σύμφωνα με το έγκυρο Variety, ο βραβευμένος με Όσκαρ Κόλιν Φερθ («Ο Λόγος του Βασιλιά») θα βρεθεί στο πλάι της Έμιλι Μπλαντ (Το κορίτσι του τρένου) στο επερχόμενο σίκουελ της «Μαίρη Πόπινς». Ο Βρετανός Φερθ (Το Μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς) θα υποδύεται τον Γουίλιαμ Γουέδεραλ Γουίλκινς, τον Πρόεδρο της Fidelity Fiduciary Bank.

Μαζί τους και η Μέριλ Στριπ που θα ξαναβρεθεί με τον σκηνοθέτη Ρομπ Μάρσαλ (και την Μπλαντ) μετά «Τα Μυστικά του Δάσους» του 2014 που ήταν υποψήφιο για 3 Όσκαρ. Φημολογείται ότι η Στριπ θα υποδυθεί τον ρόλο της ξαδέρφης της Πόπινς, ονόματι Τόπσι, έναν υποστηρικτικό χαρακτήρα, που δεν υπήρχε στην κλασική ταινία.

Ο Ρομπ Μάρσαλ έχει συνεργαστεί αρκετές φορές με τη Ντίσνεϊ.

Η Μπλαντ και οι Οσκαρούχοι συνάδελφοί της θα υποδεχτούν στο καστ το νέο hot όνομα του μουσικού θεάτρου, τον Λιν Μανουέλ Μιράντα («In the Heights»), του ηθοποιού, συνθέτη, ράπερ από το Πουέρτο Ρίκο, υπεύθυνου για το πολυβραβευμένο μιούζικαλ «Hamilton», όπως αναφέρει το cinemag.gr. Ο Μιράντα θα υποδυθεί τον Τζακ, έναν άνδρα που ανάβει τα φώτα στους δρόμους ενώ η πλοκή της ταινίας θα λαμβάνει χώρα στο Λονδίνο την περίοδο του οικονομικού κραχ. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Δεκέμβρη του 2018.

Βασισμένη στη σειρά παιδικών βιβλίων της Π.Λ. Τράβερς, η Μαίρη Πόπινς βρήκε την ιδανική της ερμηνεύτρια στο πρόσωπο της Τζούλι Άντριους. Η ιστορία της μαγικής νταντάς που έρχεται να φροντίσει την οικογένεια Μπανκς, αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του στούντιο, κέρδισε 5 Όσκαρ (συμπεριλαμβανομένου του Α' γυναικείου ρόλου για την Άντριους) και συνοδευόταν από ένα σάουντρακ με τραγούδια που έμειναν κλασικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight