Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Με «άρωμα» Eurovision και πάλι ο Αντώνης Ρέμος μετά τη διασκευή του «Grande Amore»

Με «άρωμα» Eurovision και πάλι ο Αντώνης...

Θα ερμηνεύσει τραγούδι του Σέρβου Zeljko Joksimovic

Μια ακόμα έκπληξη επιφύλαξε ο ερμηνευτής Αντώνης Ρέμος στους eurofan της χώρας μας. Όπως αναφέρει το επίσημο Ελληνικό σωματείο φίλων του Ευρωπαικού διαγωνισμού της Eurovision INFE Greece, μετά την κυκλοφορία προ καιρού της Ελληνικής εκδοχής του τραγουδιού που είχε εκπροσωπήσει την Ιταλία στη Eurovision του 2015 με τίτλο "Grande Amore" (στα ελληνικά ο τίτλος του τραγουδιού είναι «Όλα περνούν») ο ταλαντούχος και αγαπητός Έλληνας ερμηνευτής κάνει για ακόμα μια φορά την "έκπληξη".

Αυτή τη φορά  θα κυκλοφορήσει ένα τραγούδι που του γράφει ο Σέρβος δημιουργός-εκτελεστής και γνωστός στους λάτρεις της Eurovision, Zeljko Joksimovic, ο οποίος έχει φέρει στην χώρα του την πολυπόθητη 2η θέση στο παρελθόν που κατέκτησε στον διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον του 2004, με το «Lane Moje». Ο Ζοκζίμοβιτς έχει συμμετάσχει κι άλλες φορές στη Γιουροβίζιον γράφοντας τραγούδια για άλλες Βαλκανικές χώρες.

Ο Σέρβος "φιλέλληνας" όπως έχει κατά καιρούς δηλώσει, αγαπά την χώρα μας και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με άλλους Έλληνες καλλιτέχνες όπως η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Μελίνα Ασλανίδου, η Ραλλία Χρήστίδου και το συγκρότημα Άνεμος.

«Να μ αγαπάς» είναι  ο τίτλος του νέου τραγουδιού που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα ενώ οι στίχοι του κομματιού ανήκουν στη Βάγια Καλαντζή.

Διαβάστε ακόμα:

Οι Λούκας Γιώρκας και Α. Λέοντας ακούγονται ως πιθανοί εκπρόσωποι της Κύπρου στη Eurovision 2017

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight