Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Αφιερωματική μουσική βραδιά στον Στέλιο Καζαντζίδη αυτή την Παρασκευή στην Πάτρα

Αφιερωματική μουσική βραδιά στον Στέλιο ...

Με τη συμμετοχή της Λαϊκής Συμφωνικής Ορχήστρας «Εν Χορδώ»

Ένα μεγάλο μουσικό αφιέρωμα στο έργο του αείμνηστου λαικού ερμηνευτή Στέλιου Καζαντζίδη, διοργανώνει η θεατρική στέγη «Ιωάννης Σόμπολος» του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρών «Παρασκευή», σε συνεργασία με την Λαϊκή Συμφωνική Ορχήστρα «Εν Χορδώ» του Πατρινού μαέστρου Θοδωρή Γεωργόπουλου.

Η μουσική εκδήλωση προγραμματίζεται να γίνει αυτή την Παρασκευή 21/10/2016 στο Πάνθεον στη Δημ. Γούναρη στην Πάτρα, με ώρα έναρξης 21.30 το βράδυ. Ο Στέλιος Καζαντζίδης υπήρξε ένας σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής που συγκαταλέγεται στους σημαντικότερους τραγουδιστές του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού. Γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου 1931, Νέα Ιωνία Αττικής και απεβίωσε στις 14 Σεπτεμβρίου 2001, σε ηλικία 70 ετών.

Στη συναυλία αυτή την Παρασκευή στο θέατρο «Πάνθεον», θα ακουστούν οι σπουδαιότερες επιτυχίες του αείμνηστου βάρδου, επιλεγμένες από όλες τις χαρακτηριστικότερες περιόδους της καριέρας του.

Τα τραγούδια θα ερμηνεύσουν οι Δημήτρης Δημόπουλος, Διονυσία Καρόκη, Στέφανος Μικρώνης, Ανδριάνα Τσαγκάρη και Γιώργος Βόσσος ενώ συμμετέχει φιλικά και ο Γιάννης Μεσσήνης.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της συναυλίας, η οποία  πραγματοποιείται με αφορμή τη συμπλήρωση 15 χρόνων από το θάνατο του Στέλιου Καζαντζίδη (14 Σεπτεμβρίου 2001), έχει ο Πατρινός μαέστρος Θοδωρής Γεωργόπουλος, ο οποίος με τη λαική συμφωνική ορχήστρα «Εν Χορδώ» έχει πραγματοποιήσει κι άλλες μουσικές εκδηλώσεις όπως το αφιέρωμα στην αξέχαστη Πατρινή τραγουδίστρια Πόλυ Πάνου, κ.α.

Τιμή πρόσκλησης: 8 ευρώ.

Πληροφορίες-κρατήσεις στο  τηλέφωνο 2613/016.116 και 6932/095.837.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life