Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θεσσαλονίκη: ΙΧ παρέσυρε τρεις πρόσφυγες έξω από δομή φιλοξενίας- Νεκροί ένα παιδί και η μητέρα του!

Θεσσαλονίκη: ΙΧ παρέσυρε τρεις πρόσφυγες...

ΣΟΚ στην συμπρωτεύουσα

00.13 Στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων Φέσσα στη Λητή, στο Δήμο Ωραιοκάστρου, έξω από την οποία νωρίτερα 76χρονος οδηγός παρέσυρε με το όχημά του τρεις πρόσφυγες, τραυματίζοντας θανάσιμα μία μητέρα και τον ανήλικο γιο της, μετέβη ο υπεύθυνος για τη διαχείριση του προσφυγικού, Περιφερειακός Συντονιστής Βόρειας Ελλάδας και Ηπείρου του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νίκος Ράγκος.

«Δεν υπάρχει πλέον ζήτημα, δεν υπάρχει ένταση. Οι πρόσφυγες επιστρέφουν στη δομή, έπειτα από συνεννόηση και μεσολάβηση που προηγήθηκε», δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Ράγκος, ο οποίος παράλληλα διέψευσε πληροφορίες για προγραμματισμό εκδηλώσεων διαμαρτυρίας αύριο.

Εν τω μεταξύ Έλληνας 76 ετών είναι ο οδηγός που παρέσυρε και με το αυτοκίνητό του τους τρεις πρόσφυγες, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό δύο εξ αυτών.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τη ζωή τους, στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε έξω από το κέντρο φιλοξενίας Φέσσα στο Ωραιόκαστρο, έχασαν μία γυναίκα και ένα ανήλικο αγόρι, γιος της, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ενώ το τρίτο άτομο που τραυματίστηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Ιπποκράτειο είναι ένα ανήλικο κορίτσι.

Ο οδηγός συνελήφθη από το Α’ Τμήμα Τροχαία Θεσσαλονίκης για πρόκληση θανάσιμου τραυματισμού, ενώ για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αμέσως μόλις έγινε γνωστό το τραγικό συμβάν πρόσφυγες που διαμένουν στη δομή εξεγέρθηκαν και πυρπόλησαν το αυτοκίνητο του οδηγού, ενώ έβαλαν φωτιά και σε κάδους.

Αστυνομικές δυνάμεις και πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν στην περιοχή, ενώ αυτή τη στιγμή η ένταση φαίνεται να αποκλιμακώνεται.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις