Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έφυγε τελικά από την ζωή η γυναίκα που παρασύρθηκε από συρμό του Προαστιακού

Πάτρα: Έφυγε τελικά από την ζωή η γυναίκ...

Στον Καστελόκαμπο το περιστατικό

23:45 Έχασε τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, τη μάχη για την ζωή η 80χρονη που νωρίτερα το μεσημέρι της Πέμπτης παρασύρθηκε από τρένο του Προαστιακού της Πάτρας. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, όπου τελικά υπέκυψε στα τραύματά της.

 

14.08  80 ετών είναι η γυναίκα που παρασύρθηκε γύρω στη 1 σήμερα το μεσημέρι από συρμό του Προαστιακού στην Πάτρα, στην περιοχή του Καστελόκαμπου. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες ο τραυματισμός της θεωρείται σοβαρός. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

13.32 Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση έχει παρασυρθεί γυναίκα από συρμό του Προασταικού και πριν από λίγο ανακοινώθηκε στον κεντρικό σταθμό του ΟΣΕ στην Αγίου Νικολάου, ότι λόγω του συμβάντος θα υπάρξει μισάωρη καθυστέρηση στα δρομολόγια.

Ένα άτομο πρασύρθηκε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από συρμό του Προαστιακού, στην Πάτρα. Το συμβάν έγινε ανάμεσα σε Καστελόκαμπο και Μποζαΐτικα. Το ΕΚΑΒ έχει ειδοποιηθεί για την διακομιδή ενός ατόμου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις