Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Έκρηξη μυστήριο στην Ιπποκράτους το βράδυ - Ζημιές στο σπίτι της Εισαγγελέως Τσατάνη που είχε ζητήσει προστασία από τις αρχές

Έκρηξη μυστήριο στην Ιπποκράτους το βράδ...

Δεν έχει διευκρινιστεί ποιος ήταν ο στόχος

Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σημειώθηκε στο βιβλιοπωλείο Ελεύθερη Σκέψη στην οδό Ιπποκράτους 112, στο κέντρο της Αθήνας ,χθες το βράδυ.

Στην ίδια πολυκατοικία διαμένει ωστόσο και η εισαγγελέας Γεωργία Τσατάνη, η οποία μάλιστα είχε καταγγείλει παρεμβάσεις στο έργο της από τους πολιτικούς της προϊσταμένους.

“Η φωνή της νομιμότητας δεν τρομοκρατείται” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σοφός, δικηγόρος της Γεωργίας Τσατάνη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ήταν εκείνη ο στόχος της επίθεσης.

Είναι χαρακτηριστικές οι εικόνες από το σπίτι της εισαγγελέως όπου προκλήθηκαν σοβαρότατες υλικές ζημιές από το ωστιοκό κύμα της έκρηξης η οποία ήταν ισχυρότατη και θεωρείται ότι προκλήθηκε με τη χρήση “ζελατοδυναμίτιδας”.

Μάλιστα ο κ. Σοφός κατήγγειλε πως εδώ και καιρό είχαν αιτηθεί είτε να αυξηθεί η παρουσία αστυνομικών για να προστατεύουν την κα Τσατάνη είτε έστω να παραμείνει ίδιος ο αριθμός. Ωστόσο, όπως επεσήμανε αυτό όχι μόνο δεν έγινε δεκτό αλλά ο αριθμός των αστυνομικών της εισαγγελέως μειώθηκε κιόλας.

Στις 10:20 άγνωστος τηλεφώνησε στην Εφημερίδα των Συντακτών και στην ιστοσελίδα Zougla.gr και ανέφερε ότι επρόκειτο να εκραγεί βόμβα σε μισή ώρα στην Ιπποκράτους 112.

Η περιοχή αποκλείσθηκε από την αστυνομία και πράγματι η έκρηξη σημειώθηκε στο χρόνο που αναφέρθηκε στο προειδοποιητικό τηλεφώνημα, στις 10:50.

O μηχανισμός ήταν μικρής ισχύος και προξένησε υλικές ζημιές .

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις