Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Εντυπωσιακό και φέτος το Spetses mini Marathon - Η Νόρα Δράκου μας λέει τις εντυπώσεις της - ΦΩΤΟ

Εντυπωσιακό και φέτος το Spetses mini Ma...

Εντυπωσιασμένη δηλώνει η αθλήτρια

Tο τριήμερο 7-9 Οκτωβρίου 2016 διεξήχθη  στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού το 6ο Spetses mini Marathon υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών και του Ε.Ο.Τ. Παρουσιάζοντας διαρκή ανάπτυξη από το 2011 οπότε και διοργανώθηκε για πρώτη φορά, ο αγώνας αποτελεί πια θεσμό έχοντας εδραιωθεί στο ετήσιο calendar της ελληνικής και διεθνούς φίλαθλης κοινής γνώμης (Διεξάγεται κάθε χρονιά το 2ο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου).

Με 27 βραβεία για την προσφορά του στον τουρισμό, τον αθλητισμό και την οικονομία και πιο πρόσφατη την ανάδειξή του σε National Champion 2016-17 από τα διεθνούς κύρους European Business Awards.

Για την πρώτη συμμετοχή της στο  Spetses mini Marathon, ρωτήσαμε την  Νόρα Δράκου να μας πει τις εντυπώσεις της:

«Είναι μια εξαιρετική διοργάνωση σε ένα πανέμορφο νησί, η οποία κινείται στα υψηλά πρότυπα αντίστοιχων κορυφαίων του εξωτερικού

Οι υποχρεώσεις μου στην 25αρα πισίνα δεν με άφηναν μέχρι τώρα  να συμμετάσχω. Φέτος όμως που το πρόγραμμα μου ήταν  κάπως διαφορετικό τα κατάφερα με μεγάλη χαρά.

Η ψυχή του Spetses Mini Marathon Μαρίνα Κουταρέλλη , είναι ένας υπέροχος άνθρωπος αεικίνητη, δημιουργική και πολύ πολύ φιλόξενη, που φροντίζει τα πάντα στην  κάθε  λεπτομέρεια. Δεν είναι εύκολο να συντονίσεις στο ρυθμό του  «Spetses mini Marathon ένα ολόκληρο νησί, με τους επιπλέον 20 χιλιάδες επισκέπτες και κάθε χρόνο να το ανεβάζεις όλο και πιο ψηλά… Συγχαρητήρια σε όλους και καλή επιτυχία στην επόμενη διοργάνωση. Ραντεβού του χρόνου»!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports