Το στέκι των Πατρινών στα Ψηλαλώνια
Στον "Παναχαϊκόν" ως γνωστόν λατρεύουν την Ελληνική αλλά και την Ιταλική κουζίνα καθώς και των υπολοίπων χωρών που βρέχονται από την λεκάνη της Μεσογείου.
Έτσι, όπως μας πληροφορεί ο ιδιοκτήτης του κ. Ανδρέας Νικολετάτος, "αναζητήσαμε την αυθεντική συνταγή του tiramisou της Verona από την φίλη μας την Francesca.
Μας παίδεψε λίγο αλλά καταφέραμε να πετύχουμε τελικά αυτό το ιδιαίτερο amaro γλυκό με την ρευστή του κρέμα τόσο καλά που σας το παρουσιάζουμε περήφανα στο ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΝ.
Εσείς λοιπόν οι λάτρεις του, ζητήστε το με τον καφέ σας ή μετά το γεύμα σας και εμείς θα το φτιάξουμε για εσάς φρεσκότατο μέσα σε δυο λεπτά.
Απολαύστε το μόνο του ή με έναν espresso stretto και θα σας ταξιδέψει σίγουρα στην γείτονα χώρα με γλυκιές αναμνήσεις.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr