Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αχαΐα: Θετική ανταπόκριση από το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και τον ΕΛΓΑ στην τροποποίηση κανονισμού για το μη σταβλισμένο ζωικό κεφάλαιο

Αχαΐα: Θετική ανταπόκριση από το Υπ. Αγρ...

Η ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έγινε με πρωτοβουλία του Κώστα Σπαρτινού

Θετική ήταν η ανταπόκριση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και του ΕΛΓΑ στην ερώτηση του βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Σπαρτινού σχετικά με το θέμα της τροποποίησης του Κανονισμού ασφαλίσεων του Οργανισμού.

Πιο συγκεκριμένα το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων απήντησε θετικά σε ερώτημα - αίτημα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κατόπιν πρωτοβουλίας του Κώστα Σπαρτινού, για την τροποποίηση του Κανονισμού ασφαλίσεων του ΕΛΓΑ, με αφορμή το πρόβλημα που αντιμετώπισε Αχαιός κτηνοτρόφος με μη σταβλισμένο ζωικό κεφάλαιο.

Ο Κώστας Σπαρτινός επικοινώνησε και με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Θεοφάνη Κουρεμπέ, επιβεβαιώνοντας πως ο ΕΛΓΑ βλέπει θετικά αλλαγές στον Κανονισμό ασφαλίσεων και πως έχει ήδη ξεκινήσει η επεξεργασία, σε συνεργασία με το Υπουργείο, για μια σειρά από ζητήματα. Το θέμα που αναδείχθηκε από την ερώτηση αποτελεί χρήσιμη προσθήκη στις συζητήσεις.

Ο ΕΛΓΑ, σύμφωνα με την απάντηση, επεξεργάζεται ζητήματα που αφορούν στις φυτικές και κτηνοτροφικές αποζημιώσεις καθώς και θέματα νομικής, ασφαλιστικής και διοικητικής φύσεως με σκοπό τον εκσυγχρονισμό τόσο του Κανονισμού όσο και της ανταπόκρισης του Οργανισμού.

Διαβάστε επίσης:

Πρωτοβουλία Κ. Σπαρτινού προς τον Υπουργό αγροτικής ανάπτυξης: Να τροποποιηθεί ο κανονισμός για την αναγγελία ζημιάς για μη σταβλισμένα ζώα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις