Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο της Ρόδου- Φήμες για επίθεση με σπρέι πιπεριού

Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο της Ρόδου- Φήμε...

Σάλος στα Social Media

21:07 Για προληπτικούς λόγους και για περίπου σαράντα λεπτά εκκενώθηκε σήμερα το βράδυ το αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, όταν κάποιοι εκ των υπαλλήλων και των επιβατών διαμαρτυρήθηκαν για κάψιμο στο λαιμό και για συμπτώματα βήχα. Αμέσως δόθηκε εντολή για την εκκένωση του αεροδρομίου και αφού από τους ελέγχους που έγινε, δεν προέκυψε κάτι, η λειτουργία του αεροδρομίου συνεχίστηκε κανονικά.

 

21:02 Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί αυτή την ώρα στο αεροδρόμιο της Ρόδου σύμφωνα με την Mirror, αν και μέχρι αυτή την ώρα, δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από τις τοπικές αρχές. Σύμφωνα με τη Mirror, υπάρχουν αναφορές για ταξιδιώτες που βήχουν και έχουν ενοχλήσεις στα μάτια τους.

Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου είπαν στους επιβάτες να βγουν έξω. Στις φωτογραφίες που ανεβάζουν χρήστες στα Social Media, φαίνεται κόσμος να περιμένει έξω από το terminal.

Μαλιστα, ένας χρήστης του Twitter είπε ότι οι γονείς του που είναι στο αεροδρόμιο, άκουσαν κάποιους να μιλούν για επίθεση με σπρέι πιπεριού!

 

Πηγή: Mirror

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις