Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χώρισαν Αγγελική Ηλιάδη-Σάββας Γκέντσογλου.H πρώτη φωτό της τραγουδίστριας μετά τον χωρισμό

Χώρισαν Αγγελική Ηλιάδη-Σάββας Γκέντσογλ...

Από τη Ζάκυνθο

Σαν βόμβα έσκασε χθες, η είδηση για τον χωρισμό της Αγγελικής Ηλιάδη και του Σάββα Γκέντσογλου.Σύμφωνα με την εφημερίδα Spirto, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Χωρίς να γίνονται γνωστοί οι λόγοι του χωρισμού τους, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο 26χρονος ποδοσφαιριστής εγκατέλειψε το σπίτι τους στα νότια προάστια. Αν και δεν έχουν παντρευτεί, οι δύο τους θα βρεθούν αντιμέτωποι στις δικαστικές αίθουσες για την επιμέλεια του παιδιού τους.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται σ’ ένα σημείο του δημοσιεύματος: «Οι εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι είναι μεγάλες και τις τελευταίες εβδομάδες χτύπησαν κόκκινο, με αποτέλεσμα ο 26χρονος μέσος να εγκαταλείψει το πολυτελές σπίτι στα νότια προάστια όπου ζούσε με τη μητέρα του παιδιού του. Άνθρωποι του περιβάλλοντος ζευγαριού υποστηρίζουν ότι είχαν προβλήματα στη σχέση τους εδώ και καιρό, τα οποία προσπαθούσα να επιλύσουν, ενώ κάποιοι άλλοι μιλούν για συγκεκριμένη αιτία που πυροδότησε την έκρηξη κι έφερε το χωρισμό».

Από την πλευρά του ζευγαριού δεν έχει υπάρξει κάποια σχετική ανακοίνωση. Μάλιστα, η Αγγελική Ηλιάδη συνεχίζει κανονικά τις εμφανίσεις της σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Χθες, ταξίδεψε μέχρι την Ζάκυνθο και ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την πρώτη φωτογραφία μετά την γνωστοποίηση του χωρισμού της.

Η Αγγελική, δημοσίευσε μια selfie της, ευχαριστώντας το κοινό για την αγάπη του. Δείτε την εικόνα παρακάτω:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight