Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γιουρόπα Λιγκ: Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-0 από την Θέλτα

Γιουρόπα Λιγκ: Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε μ...

Δεν του άξιζε τέτοια ήττα

Η τύχη σε συνδυασμό με την απόφαση του Στραματσόνι να μην κάνει αλλαγές, στέρησαν από τον Παναθηναϊκό ένα θετικό αποτέλεσμα στο Βίγκο. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν 2-0 από τη Θέλτα για τη 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου στο Europa League.

Δέχθηκαν τα δύο γκολ στα τελευταία λεπτά (Γκουϊντέτι 84΄, Βας 89΄) κι ενώ ο προπονητής τους πραγματοποίησε την πρώτη (και μοναδική) αλλαγή στο 88΄. Ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός στο «Μπαλαϊδος».

Το στήσιμο της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο υπήρξε υποδειγματικό κι αυτό μεταφράστηκε σε υπεροχή, η οποία ορισμένες φορές ήταν καθολική.

Η ελληνική ομάδα απείλησε με σουτ των Μπεργκ (15΄), Λουντ (25΄) και έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία σε τετ-α-τετ του Ιμπάρμπο που απέκρουσε ο Αλβαρες. Στη συνέχεια ο Κουλιμπαλί πήρε το «ριμπάουντ» αλλά ξανά ο γκολκίπερ της Θέλτα δήλωσε «παρών». Στο 54΄ ακυρώθηκε γκολ του Μάρκους Μπεργκ ως επιθετικό φάουλ.

Μια φάση που θα μπορούσε και να μην είχε καταλογιστεί ως παράβαση. Πάντως στο 67΄ υπήρξε καθαρή παράβαση στο μαρκάρισμα του Καμπράλ επί του Ιμπάρμπο μέσα στην περιοχή.

Πέναλτι και αποβολή (αφού ο αμυντικός της Θέλτα είχε ήδη κίτρινη κάρτα), όμως ο διαιτητής είχε διαφορετική άποψη. Χαρίστηκε, ωστόσο, και στον Παναθηναϊκό όταν στο 80΄ ο Σάμπα ανέτρεψε στην περιοχή τον Γκουϊντέτι.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα και με την είσοδο του Σίστο, η Θέλτα έδειξε να αφυπνίζεται και πήρε «μέτρα» στο γήπεδο. Ωστόσο, δεν απείλησε άμεσα τους «πράσινους» που παρουσίασαν σημάδια κόπωσης μετά το 70-75΄.

Ομως, ο Στραματσόνι δεν έκανε αλλαγές, συνεχίζοντας με την ίδια ενδεκάδα. Αυτό αποδείχθηκε μοιραίο, καθώς η Θέλτα άνοιξε το σκορ και τελικά έφτασε στη νίκη, στην πρώτη και μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε.

Στο 84΄ ο Βας έφυγε από δεξιά και έβγαλε παράλληλη μπαλιά στον Γκουϊντέτι, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα απλώς να τη «σπρώξει» στα δίχτυα. Στο 89΄ ο Βας -αναμφισβήτητα MVP της αναμέτρησης- με φάουλ-κεραυνό διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΘΕΛΤΑ: Άλβαρες, Μάγιο, Φόντας, Ντίας, Ερνάντες, Γκουιντέτι, Ναράνχο (60΄ Σίστο), Τζόνι, Καμπράλ, Σενιέ (71΄ Βας), Ρόσι (78΄ Ιάγκο Ασπας)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Κουτρουμπής (88΄ Μποκού), Σάμπα, Μολέδο, Ιμπάρμπο, Μπεργκ, Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Λεντέσμα, Κουλιμπαλί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 11αδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την Θέλτα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports