Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Με ελληνικό «άρωμα» το Europa League

Με ελληνικό «άρωμα» το Europa League

"Στόχος" η νίκη και για τις τρεις ελληνικές ομάδες

Δύσκολες αποστολές για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό που παίζουν με Λίμπερετς(Τσεχια) και Θέλτα(Ισπανια) αντιστοιχα (20:00). Ενώ ο Ολυμπιακος θα υποδεχτεί στο “Γ.Καραϊσκάκης” τον ΑΠΟΕΛ στις 22:05,και θέλει να πετύχει την δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα ματς, έπειτα και από την νίκη του στην πρεμιέρα τον ομίλων επί της Γιανγκ Μπόις στην Ελβετία.

Έπειτα από την πρεμιέρα των ομίλων, όπου οι τρεις ελληνικές ομάδες έφεραν και τα τρία πιθανά αποτελέσματα(νίκη,ήττα,ισοπαλία), με τον Ολυμπιακό να κερδίζει με 0-1 την Γιανγκ Μπόις, τον ΠΑΟΚ να φέρνει ισοπαλία με την Φιορεντίνα 0-0 και τον Παναθηναϊκό να χάνει με 1-2 από τον Άγιαξ, και τρεις ελληνικές ομάδες έχουν ως “στόχο” την νίκη στην δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει ταξιδέψει στην Τσεχία, όπου θα αντιμετωπίσει απόψε στις 20:00 την Σλόβαν Λίμπερετς, και θέλει να πάρει την πρώτη του νίκη στο φετινό  Europa League. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από το «στραβοπάτημα» που έκανε στο ελληνικό πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα με την Ξάνθη, όπου έμεινε στο 0-0. Παρόλα αυτά έχει ταξιδέψει αποφασισμένος για την πρώτη του νίκη στην Τσεχία.

Την ιδία ώρα με τον ΠΑΟΚ(20:00), στην «μάχη» ρίχνεται και ο Παναθηναϊκός που έχει ίσως την πιο δύσκολη «αποστολή» και από τις τρεις ελληνικές ομάδες. Οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν την Θέλτα στην Ισπανία, έχοντας στόχο και αυτοί το πρώτο τους τρίποντο, αλλά και συνάμα και του πρώτους τους βαθμούς. Το “τριφύλλι” θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα της πρεμιέρας από τον Άγιαξ, αλλά και την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στο ελληνικό πρωτάθλημα. Βέβαια μόνο εύκολο δεν είναι το τρίποντο, καθώς ταξίδεψε στην Ισπανία με πέντε απουσίες.

Ενώ για τις ελληνικές συμμετοχές ο Ολυμπιακός είναι αυτός που παίζει τελευταίος. Στις 22:05 κοντράρετε στο  “Γ.Καραϊσκάκης” με τον ΑΠΟΕΛ και θέλει να συνεχίσει τις νίκες σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Βέβαια αυτό που θέλουν να ξεχάσουν γρήγορα οι Πειραιώτες είναι η ήττα από την Λάρισα, που μπορεί ίσως να χαρακτηριστεί ως και η νίκη έκπληξη στο φετινό ελληνικό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports