Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 28 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 28 Σεπτεμβρίου

Ζώδια

Κριός

Δουλειά και χαρά σήμερα, με τη Σελήνη απ' το εργατικό ζώδιο της Παρθένου να αυξάνει την παραγωγικότητά σας και να ωθεί στην τακτοποίηση λεπτομερειών της ζωής, της δουλειάς και του νοικοκυριού σας. Βέβαια θα σχηματίσει δύσκολες όψεις, οι οποίες προκαλούν ένα χάος αλλά και ορισμένα εμπόδια, κυρίως σε εργασία, σπουδές, ταξίδια, νομικά.

Ταύρος

Δημιουργική και σχετικά πιο ανέμελη μέρα, με την εστίαση της προσοχής να βρίσκεται στα ερωτικά και στα παιδιά κυρίως, ενώ θα έχετε ευκαιρίες για διασκέδαση, παιχνίδι κι ωραίες δραστηριότητες. Βέβαια η Σελήνη θα σχηματίσει κάποιες δύσκολες όψεις, οι οποίες προκαλούν ορισμένες οικονομικές πιέσεις αλλά και παρεξηγήσεις με φίλους και γνωστούς.

Δίδυμοι

Έμφαση στο σπίτι κυρίως δίνει σήμερα η Σελήνη, γι' αυτό θ' ασχοληθείτε περισσότερο με τον χώρο σας, με την οικογένειά σας και με ζητήματα ακινήτων. Οι δύσκολες όψεις της Σελήνης προκαλούν κάποιες δύστροπες συμπεριφορές σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ προσοχή χρειάζεται και σε μπερδέματα, θολούρα, ψέματα, ακόμα και στον επαγγελματικό χώρο.

Καρκίνος

Επικοινωνιακή η σημερινή μέρα, με επαφές διάφορες, αλλά οι δύσκολες όψεις της Σελήνης μπορεί να προκαλέσουν κάποια πρόσκαιρα εμπόδια ή καθυστερήσεις στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις, σε ραντεβού και στη δουλειά. Μια μέρα με έμφαση επίσης στη μάθηση, σε σεμινάρια, διάβασμα, γράψιμο. Προσοχή σε αυστηρές κριτικές και σε ψέματα και μπερδέματα.

Λέων

Θέματα οικονομικά κυρίως τονίζει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με αγορές, πληρωμές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές, αλλά οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει μπορεί να προκαλέσουν εμπόδια, καθυστερήσεις, μπερδέματα και αυξημένα έξοδα κι υποχρεώσεις. Ίσως κιόλας να πρέπει να θυσιάσετε κάποια χρήματα για να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους. Δεν λείπουν στιγμές απόλαυσης.

Παρθένος

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, στην οποία είναι πιθανό να προχωρήσετε σε κάποια ξεκινήματα ή πρωτοβουλίες και αποφάσεις. Οι δύσκολες όψεις της Σελήνης ενδέχεται να προκαλέσουν ψυχολογική πίεση και αυξημένες υποχρεώσεις, ενώ προσοχή χρειάζεται και στη σύγχυση, τις αυταπάτες, τα μπερδέματα και τα ψέματα.

Ζυγός

Μια τάση φυγής κι απομόνωσης είναι πιθανό να υπάρχει σήμερα, όπως επίσης και η ανάγκη να κοιμηθείτε περισσότερο. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να απομακρυνθεί από φασαρίες. Κλείσιμο κύκλων και θεμάτων. Δεν λείπουν κάποια παρασκήνια ή ορισμένα σκληρά λόγια, ενώ προσοχή χρειάζεται σε μπερδέματα στο χώρο δουλειάς και σε καθημερινές συναλλαγές.

Σκορπιός

Οι φίλοι κυρίως είναι στο επίκεντρο της προσοχής σας σήμερα, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας και διάφορους γνωστούς, όπως και να συμμετέχετε σε ομάδες, οργανώσεις, κόμματα. Ενασχόληση με το ίντερνετ και τα social media. Οι δύσκολες όψεις της Σελήνης εφιστούν τη προσοχή σε δύστροπες συμπεριφορές και ψέματα. Πιέσεις οικονομικές.

Τοξότης

Αυξημένες υποχρεώσεις είναι πιθανές σήμερα, ενώ το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου φέρνει και ψυχολογικές πιέσεις ή απαιτητικές συμπεριφορές, κυρίως από άτομα εξουσίας. Επίσης προσοχή χρειάζεται σε αυταπάτες, σύγχυση και ψέματα. Γενικά σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση στα επαγγελματικά σας και στην κοινωνική σας ανάδειξη. Χρειάζεται περισσότερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

Αιγόκερως

Η εστίαση της προσοχής σήμερα βρίσκεται κυρίως σε θέματα εκπαίδευσης, διδασκαλίας, συγγραφής, μελέτης, όπως επίσης και σε ζητήματα νομικά, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό και με ξένους. Η Σελήνη θα σχηματίσει δύσκολες όψεις, γι' αυτό αναμένονται εμπόδια στα παραπάνω, ενώ δεν λείπουν τα παρασκήνια. Προσοχή σε παρεξηγήσεις, κυρίως με συγγενείς.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα δίνει έμφαση κυρίως σε ζητήματα οικονομικά, ειδικά ό,τι αφορά δάνεια, επενδύσεις, χορηγίες, ασφάλειες, συντάξεις, εφορία κλπ, αλλά οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει μπορεί να προκαλέσουν εμπόδια, καθυστερήσεις και πιέσεις. Επίσης μια δυσκολία μπορεί να υπάρξει στα ερωτικά. Δοκιμασίες και σε φιλικές σχέσεις. Ενισχύστε τους άλλους ψυχικά και υλικά.

Ιχθύες

Σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση στην κοινωνική σας ζωή, στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ενώ θα έχετε την ευκαιρία για συναντήσεις και γνωριμίες. Βέβαια θα σχηματίσει δύσκολες όψεις, οι οποίες πιέζουν την ψυχολογία σας και προκαλούν και δύστροπες συμπεριφορές. Προσοχή σε αυταπάτες και ψέματα. Φανείτε πιο υπεύθυνοι και οργανωτικοί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being