Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στη φόρα τα... οικογενειακά των "Brangelina"-Νέες φήμες στην Αμερική ότι η ηθοποιός ερωτεύτηκε Ευρωπαίο... πολιτικό!

Στη φόρα τα... οικογενειακά των "Br...

Κάθε μέρα κι ένα σενάριο για το διαζύγιο

Ατζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ έχουν πάρει εδώ και μέρες δρόμους χωριστούς. Και αφού τελικά διαψεύσθηκε η φήμη ότι η Μαριόν Κοτιγιάρ είναι η "πέτρα του σκανδάλου", τώρα μπαίνει η Αντζελίνα Τζολί στο στόχαστρο και μάλιστα δημοσιεύματα την θέλουν ερωτευμένη με Ευρωπαίο πολιτικό. Σύμφωνα με το USA Today, επικαλούμενο το γνωστό gossip blogger, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Οι θεωρίες για τα αίτια του χωρισμού είναι όλο και πιο απίθανες. Διαφορές στον τρόπο ανατροφής των παιδιών, κατάχρηση ουσιών, εκρήξεις θυμού, μια φήμη για σχέση του Πιτ με συμπρωταγωνίστριά του. Όλα αυτά την πρώτη ημέρα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού.

Τη δεύτερη ημέρα, το US Weekly ανέφερε ότι υπήρξε ένα απροσδιόριστο οικογενειακό περιστατικό που προκάλεσε την οργή της Τζολί. Η New York Post ανέφερε ότι ο Πιτ είχε επαφές με τον πατέρα της Τζολί, Τζον Βόιτ, με τον οποίο η ίδια δεν μιλάει, γεγονός που την αναστάτωσε.

Ο Ρομπ Σάουτερ, βετεράνος gossip blogger Naughtygossip.com, ανέφερε την πιο περίεργη φήμη που κάνει το γύρο της Νέας Υόρκης: Ότι η Τζολί ερωτεύτηκε έναν Ευρωπαίο πολιτικό που συνάντησε κατά τη διάρκεια των ταξιδιών της στο πλαίσιο του ανθρωπιστικού της έργου.

»Αυτή είναι η πιο περίεργη φήμη που ακούστηκε», λέει. "Ποτέ δεν ξέρεις! Μπορεί να είναι αλήθεια. Δεν την ενδιαφέρει το Χόλιγουντ πια. Δεν την ενδιαφέρει να κάνει ταινίες πλέον και βλέπει το μέλλον της στην πολιτική (και στο φιλανθρωπικό της έργο).»

Σωστά, θα μπορούσε να είναι αλήθεια, αλλά μάλλον όχι. Αλλά αυτό δεν μπορεί να σταματήσει τα κουτσομπολιά και τη διάδοση φημών στο ίντερνετ, ειδικά όταν κανένας από τους εμπλεκόμενους δεν διαψεύδει κάτι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πόλεμος των Ρόουζ άρχισε: Το FBI εξετάζει τα στοιχεία για να ανοίξει έρευνα σε βάρος του Μπραντ Πιτ - Επεισόδιο με τον Μάντοξ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight