Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τα πράγματα στην θέση τους βάζει ο «Αντέμπα» για την συνάντηση με την Λιόν

Τα πράγματα στην θέση τους βάζει ο «Αντέ...

"Ήπια μόνο νερό" δήλωσε χαρακτηρηστικά

Άμεση ήταν η απάντηση του Αντεμπαγιόρ, σε ότι αφόρα την συνάντηση του με την Λιόν αλλά και το ουίσκι και το τσιγάρο.

Στην δημοσιότητα βγήκαν χθες οι δηλώσεις του προπονητή της Λιόν Μπρουνό Ζενεζιό, που ήθελαν το πρώην παίκτη της Κρισταλ Παλας να ζητάει ουίσκι στην συνάντηση, αλλά και να καπνίζει.

Η απάντηση του έμπειρου επιθετικού ήρθε σήμερα και αυτό που τονίζει είναι ότι έπινε μόνο νερό, και δεν ζήτησε ούτε ουίσκι ούτε κάπνιζε. Όπως είπε ο ίδιος, ο δημοσιογράφος που έβγαλε το θέμα είναι έτοιμος να ζητήσει συγγνώμη. Ο Αντεμπαγιόρ χαρακτήρισε το δημοσίευμα γελοίο, και είπε χαρακτηριστικά ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλή ατμόσφαιρα.

Αναλυτικά τι είπε ο Αντεμπαγιόρ:

«Η Λιόν ήθελε να με υπογράψει και ναύλωσε ιδιωτικό τζετ για να με πάει από το Τόνγκο στην Λιόν ενόψει του αγώνα τους με την Μαρσέιγ. Είχαμε συμφωνήσει και το μόνο που έμενε ήταν να κάνω το ταξίδι για να περάσω από ιατρικά τεστ και να υπογράψω.Δυστυχώς, δεν πρόλαβα να είμαι εκεί εγκαίρως και υπέγραψαν συμβόλαιο με άλλον νεαρό επιθετικό. Παρόλα αυτά με ρώτησαν αν ήθελα να πάω και να μιλήσω στον προπονητή και στον ποδοσφαιρικό διευθυντή για να δούμε αν θα μπορούσαν να υπογράψουν και εμένα».

«Για να διώξω κάθε αμφιβολία ενημερώνω ότι ήπια μόνο νερό στο ραντεβού και δεν ζήτησα ουίσκι ή τσιγάρο. Αυτό ήταν ένα δημοσίευμα που ήρθε από γαλλική εφημερίδα και δεν ήταν μόνο γελοίο και προσβλητικό αλλά το έκανε ο δημοσιογράφος ως αστείο. Οι υποτιθέμενες δηλώσεις του προπονητή έχουν αποσυρθεί από το κείμενο και ο δημοσιογράφος αυτή τη στιγμή ετοιμάζει δήλωση όπου ζητάει συγγνώμη.

Δυστυχώς ο Τύπος σε άλλες χώρες δεν μπορούσε να καταλάβει πως ο δημοσιογράφος ήταν πάρα πολύ σαρκαστικός και αναπαρήγαγε την ιστορία... Τα παραπάνω γεγονότα μπορούν να επιβεβαιωθούν από τον προπονητή της Λιόν, τον ποδοσφαιρικό διευθυντή και τον πρόεδρο. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην Λιόν για τη συνέχεια της σεζόν».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports