Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

«Χ»άσανε και οι δυο

«Χ»άσανε και οι δυο

Για τρείς εβδομάδες έξω ο Μέσσι

Στο χθεσινό βραδινό ντέρμπι στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 1-1 με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Camp Nou» στο πρώτο ντέρμπι της Primera Division για φέτος.

Πρώτο μεγάλο ματς για φέτος στην Ισπανία το χθεσινό και όλοι περιμέναμε τις «μονομαχίες» αλλά και το ντέρμπι που έχουμε συνηθίσει ανάμεσα στις δυο τους. Όμως τελικά και οι δυο ομάδες αρκέστηκαν στο να μην ρισκάρουν, και όταν πλέον διαμορφώθηκε το 1-1 που ήταν και τελικό σκορ, τότε συμβιβαστήκαν και οι δυο με το αποτέλεσμα.

Λίγο νωρίτερα, και πιο συγκεκριμένα στης 21:00 η Ρεάλ υποδέχονταν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», την Βιγιαρεάλ και ήθελε την νίκη για να  παραμείνει στην κορυφή, και σε περίπτωση ισοπαλίας του ντέρμπι να πάρει πέντε βαθμούς «αέρα» από την Μπάρτσα και έξι από την Ατλέτικο. Παρόλα αυτά η Ρεάλ έμεινε στο 1-1 με την Βιγιαρεάλ και έκανε ένα «δώρο» στους Καταλανούς αλλά και στους Ροχιμπλάνκος, που είχαν την ευκαιρία να μειώσουν πλέον.

Εφόσον ήξεραν το τελικό σκορ από την Μαδρίτη, όλοι περιμέναμε πως Μπάρτσα και Ατλέτικο θα έμπαιναν στον αγωνιστικό χώρο μόνο για την νίκη. Όμως και οι δυο ομάδες αρκέστηκαν στην ισοπαλία και δεν ρίσκαραν. Στο 41΄και έπειτα από σέντρα του Ινιέστα ο Ράκιτιτς άνοιξε το σκορ για τους μπλαουγκράνα, και στο 61΄η αλλαγές του Σιμεόνε συνεργάστηκαν και ο Κορέα διαμόρφωσε το τελικό σκορ 1-1. Αυτό όμως που πρέπει να ανησύχησε περισσότερο την Μπάρτσα δεν ήταν η ισοπαλία, αλλά οι αναγκαστικές αλλαγές τον Μπουσκέτς και Μέσσι, με τον δεύτερο να γίνεται γνωστό μετά τον αγώνα οτι θα απουσιάσει για τρεις εβδομάδες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports