Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δημόσιες ευχαριστίες από το Σύλλογο Γονέων του 35ου Δημοτικού για την κατασκευή στεγάστρου στην είσοδο του σχολείου

Πάτρα: Δημόσιες ευχαριστίες από το Σύλλο...

Προς τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, του 35ου Δημοτικού σχολείου Πατρών, με πρόεδρο τον Θανάση Καπράλο, με ανακοίνωση του, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες, δημοσίως προς τον Δήμαρχο Πατρέων Πελετίδη Κωνσταντίνο και στον Αντιδήμαρχο Παιδείας Αθανασόπουλο Ανδρέα, για την ευαισθησία και τη σταθερή στήριξη που έχουν δείξει στα προβλήματα όσον αφορά στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου.

Όπως συνεχίζει η ανακοίνωση του Συλλόγου των Γονέων και Κηδεμόνων του 35ου Δημοτικού της Πάτρας, «ιδιαίτερα ευχαριστούμε για την συμβολή τους στην κατασκευή στεγάστρου στην είσοδο του σχολείου μας. Ενέργειες σαν και αυτές φανερώνουν τη μεγάλη ευαισθητοποίηση  που τους διακατέχει για τα παιδιά μας και το σχολικό περιβάλλον τους.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε η μεταξύ μας συνεργασία να συνεχιστεί και στο μέλλον με τον ίδιο ζήλο, προκειμένου το σχολείο μας να γίνει πρότυπο αισθητικής και λειτουργίας στο Δήμο μας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις