Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έσβησε η φωτιά σε αποθήκη του εργοστασίου Κεπενού στη Βιομηχανική Περιοχή-Παραμένουν 2 οχήματα της Πυροσβεστικής

Έσβησε η φωτιά σε αποθήκη του εργοστασίο...

Στους Μύλους Κεπενού

15.45: Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική υπηρεσία, η φωτιά που εκδηλώθηκε το πρωί σε αποθήκη με υλικά συσκευασίας των Μύλων Κεπενού, έσβησε, ωστόσο στο σημείο παραμένουν 2 οχήματα της Πυροσβεστικής.

Χάρη στην έγκαιρη και άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής αρχικά με 11 οχήματα και 30 άνδρες, η φωτιά τέθηκε λίγη ώρα αργότερα υπό έλεγχο ενώ δεν επεκτάθηκε σε άλλα σημεία του εργοστασίου και στα γραφεία.

Για την ζημιά που προξένησε η φωτιά, αναμένεται να υπάρξει ανακοίνωση της Πυροσβεστικής αργότερα.

12.30 - Νεότερη ενημέρωση:

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του thebest.gr από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, υπό έλεγχο έχει τεθεί αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε σήμερα Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 το πρωί σε αποθήκη 500 τ.μ. του εργοστασίου Κεπενού στην Πάτρα. Στο χώρο όπου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, καταστράφηκαν από την φωτιά πολλές πρώτες ύλες και υλικά συσκευασίας. Στο σημείο παραμένουν 8 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και 20 άνδρες.

11.48 Στο στάδιο της τελικής κατάσβεσης βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε σε αποθηκευτικό χώρο του εργοστασίου Κεπενού, στη Βιομηχανική Περιοχή. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε αποθήκη με πρώτες ύλες και υλικά συσκευασίας σε ένα χώρο 500 τ.μ. Στο έργο της πυρόσβεσης συμμετέχουν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 10.05 το πρωί.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Φωτιά σε αποθήκη των Μύλων Κεπενού στη Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα. Οι φλόγες έχουν εκδηλωθεί σε απόθήκη του εργοστασίου, τόσο εντός όσο και εκτός αυτής.

Επί τόπου βρίσκεται η πυροσβεστική με μεγάλη δύναμη. Στην κατάσβεση συμμετέχουν 30 άνδρες με 11 οχήματα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις