Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Αυλαία στην δεύτερη αγωνιστική με τρεις αναμετρήσεις

Σουπερλίγκ: Αυλαία στην δεύτερη αγωνιστι...

Η Βέροια υποδέχεται την ΑΕΚ, η Ξάνθη τον Πανιώνιο και ο Πλατανιάς τον Λεβαδειακό

Τρεις αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Super League, με την ΑΕΚ να είναι η μόνη από τους "μεγάλους" που αγωνίζεται απόψε (17/9).

ΑΕΚ και Πανιώνιος... απειλούν Βέροια και Ξάνθη, ενώ ο Πλατανιάς θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες του κόντρα στο Λεβαδειακό, στην πρώτη μέρα της 4ης αγωνιστικής της Super League. Έχει να πάρει διπλό η Ένωση εδώ και 8 μήνες!

Η αρχή γίνεται στις 16:00, όπου η Ξάνθη υποδέχεται τον Πανιώνιο στα Πηγάδια. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα με 4-1 από την ΑΕΚ και οι "κυανέρυθροι" από το εμφατικό 3-0 με τον Αστέρα στη Νέα Σμύρνη.

Στην συνέχεια, στις 18:15 ο Πλατανιάς υποδέχεται στα Περιβόλια το Λεβαδειακό. Οι Χανιώτες θέλουν να δώσουν συνέχεια στο τρίποντο που πήραν στην Κέρκυρα (1-0), ενώ οι Βοιωτοί να πάρουν βαθμό ή βαθμούς μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα με 3-0.

Τέλος, στις 20:00 η ΑΕΚ θέλει το "2 στα 2" με την Βέροια στην Ημαθία. Οι "κιτρινόμαυροι" προέρχονται από τεσσάρα στην πρεμιέρα με την Ξάνθη και η "Βασίλισσα" από την συντριβή με 6-1 από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Πρόστιμο στους 4 μεγάλους για την συμπεριφορά των οπαδών τους

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports