Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Κώστας Κατσουράνη συναντήθηκε με την Πρύτανη και τους Αντιπρυτάνεις

Ο Κώστας Κατσουράνη συναντήθηκε με την Π...

Συνεργασία της Παναχαϊκής με το Πανεπιστήμιο Πατρών

Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ο Τεχνικός Διευθυντής της Παναχαϊκής Κώστας Κατσουράνης, συναντήθηκε με την Πρύτανη και τους Αντιπρυτάνεις του Πανεπιστήμιου Πατρών, επισημοποιώντας την συνεργασία της Παναχαϊκής με το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

Με την Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κυρία Βενετσάνα Κυριαζοπούλου και τους Αντιπρυτάνεις Γεώργιο Αγγελόπουλο και Χρήστο Μπούρα συναντήθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ο Τεχνικός Διευθυντής της Παναχαϊκής Κώστας Κατσουράνης.

Αντικείμενο της συζήτησης, που διεξήχθη σε άριστο κλίμα, ήταν η συνεργασία της Παναχαϊκής με το Πανεπιστήμιο καθώς και η χρήση του γηπέδου για τις προπονήσεις της ομάδας.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Τεχνικός Διευθυντής της Παναχαϊκής δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από το ενδιαφέρον που επέδειξαν τόσο η Πρύτανης όσο και οι Αντιπρυτάνεις για την πορεία της ομάδας ενώ παράλληλα τους ευχαρίστησε για την βοήθεια που της παρέχουν σε ότι αφορά τις προπονήσεις και την προετοιμασία της.

Όπως τόνισε μάλιστα ο Κώστας Κατσουράνης η συνεργασία αυτή θα επεκταθεί και σε άλλους τομείς με κοινές δράσεις προς όφελος του αθλητισμού και της πόλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports