Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δείτε σε ποιά πόλη της Ουκρανίας αποφασίστηκε τελικά να γίνει η Eurovision του 2017

Δείτε σε ποιά πόλη της Ουκρανίας αποφασί...

Η απόφαση ελήφθη από τους διοργανωτές και την EBU σήμερα 9/9/2016

Μετά από 6 συνεχόμενες αναβολές, τελικά αποφασίστηκε πού θα φιλοξενηθεί η επόμενη διοργάνωση της Eurovision. Όπως αναφέρει ανακοίνωση από το επίσημο Ελληνικό σωματείο φίλων του θεσμού του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, INFE Greece και τον αντιπρόεδρο του Μάκη Χαραλαμπόπουλο, η επόμενη διοργάνωση για το 2017 που την έχει αναλάβει η Ουκρανία μετά την νίκη της Jamala στην Στοκχόλμη φέτος, θα διεξαχθεί τελικά μετά από μια απόφαση… θρίλερ στην πόλη του Κιέβου, εκεί όπου το 2005 η Έλενα Παπαρίζου κατέκτησε τη νίκη για την Ελλάδα με το "My Number One".

Μετά από τα ευτράπελα που έγιναν όλο το καλοκαίρι, σχετικά με τις 6 πόλεις που στη πορεία έγιναν 3 και μετά 2 και που κονταροχτυπήθηκαν μεταξύ τους για το ποιά τελικώς θα είναι η τυχερή που θα υποδεχτεί τον προσεχή Μάιο τους Ευρωπαίους φαν του διαγωνισμού τραγουδιού, σήμερα 9 Σεπτεμβρίου 2016 το μυστήριο λύθηκε και ανακοινώθηκε από τους υπευθύνους η πόλη που θα φιλοξενήσει τον δημοφιλή διαγωνισμό.

Η καρδιά της μουσικής θα χτυπήσει και πάλι στο Κίεβο που θεωρήθηκε ως το πιο "έτοιμο" παρόλο που όλα έδειχναν πως μπορεί η επιλογή να ήταν η πόλη της Οδησσού.

Μια διοργάνωση που όπως επισημαίνουν και οι φαν της, δεν έχει ξεκινήσει και με τους καλύτερους οιωνούς μιας που υπήρξε μεγάλη αργοπορία στην ανακοίνωση της πόλης, μεγάλες καθυστερήσεις στην προετοιμασία και στα έργα μιας που χάθηκε ήδη πολύτιμος χρόνος, και διάφορα ευτράπελα συνοδευόμενα από ένα όργιο φημών, όπως αναφέρει το INFE Greece. Ο διαγωνισμός θα γίνει στο International Exhibition Center, χωρητικότητας 13.000 θέσεων στο κέντρο της πόλης στις 9, 11 και 13 Μαίου 2016.

Ευχή είναι στο διαγωνισμό να μετάσχει και η Ελλάδα και να καταφέρει αυτή τη φορά να περάσει στον τελικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight