Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γιάννης Παπαγιαννόπουλος: «Ανυπόστατα δημοσιεύματα για το τάραφλεξ της ΟΧΕ στο Κουκούλι Πάτρας»

Γιάννης Παπαγιαννόπουλος: «Ανυπόστατα δη...

Αναφορικά με (7-9-16) σχετικό άρθρο του site GREEK HANDBALL

Αναφορικά με (7-9-16) σχετικό άρθρο του site GREEK HANDBALL που αναφέρει ότι το ΔΣ του ΠΕΑΚ Πάτρας αποξήλωσε το τάραφλεξ της ΟΧΕ και του υποστρώματος που υπάρχει στο δάπεδο του κλειστού γυμναστηρίου στο Κουκούλι και γενικότερα τις αναλήθειες που αναγράφει το άρθρο του συντάκτη, ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος της Ακαδημίας των σπορ τονίζει:

«Γνωρίζω το γήπεδο στο Κουκούλι για 36 συναπτά έτη από το 1980 που πρώτο ασχολήθηκα με την χειροσφαίριση και όχι δια αλληλογραφίας ή πληροφόρησης δια μέσου άσχετων και κακόβουλων ανθρώπων με το άθλημα μας.

Το τάραφλεξ όπως μαρτυρούν και οι σημερινές φωτογραφίες είναι στην θέση του μαζί με το υπόστρωμα που δεν ανήκει στην ΟΧΕ, όπως το σχετικό άρθρο ισχυρίζεται. Έχω εμπιστοσύνη τόσο στο ΔΣ του ΠΕΑΚ Πάτρας που έχει  προγραμματίσει  όλες τις νόμιμες σχετικές ενέργειες για να αντικαταστήσει το τάραφλεξ   στο Κουκούλι με νέο δια της γ.γ.Α. για αποκλειστική χρήση των αθλημάτων χαντ-μπολ και βόλεϊ, όσο και στο ΔΣ της ΟΧΕ που έχει την αποκλειστική γνώση επί του θέματος  και ταυτόχρονα βοηθάει και στηρίζει το άθλημα μας στην πόλη μου, που περνά και αυτό με την σειρά μια “κρίση”.

Επιτέλους ας πάψουν τα ψέματα και η διαστρέβλωση της αλήθειας από ανθρώπους που θέλουν να κάνουν κακό  στο άθλημα μας και γενικότερα στον αθλητισμό. Τέλος θέλω να ξανά τονίσω την εμπιστοσύνη μου προς το Δ.Σ. του ΠΕΑΚ που προσπαθεί στα γήπεδα δικαιοδοσίας του  να εντάξει όλα τα αθλήματα,  χωρίς να ξεχωρίζει ιδιαίτερα κάποιο από αυτά».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports