Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

"Ποιοι εφοπλιστές, γραφικοί είναι"- Η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή για τα δημοσιεύματα περί εγγραφής νέων μελών στο Δ.Σ

"Ποιοι εφοπλιστές, γραφικοί είναι&q...

Ανακοίνωση μετά από δημοσιεύματα

Ανακοίνωση σχετικά με δημοσίευμα ιστότοπου της Πάτρας (διευκρινίζουμε ότι δεν είναι το thebest.gr) , περί εισόδου  στην ΠΓΕ εφοπλιστών, επιχειρηματιών  κλπ. , το Δ.Σ. του σωματείου Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση ενημερώνει ότι "τα αναγραφόμενα στο δημοσίευμα αυτό αποτελούν αποκυήματα φαντασίας  του συντάκτη του  και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Στο σωματείο μας έχει υποβληθεί στις αρχές Ιουλίου 2016 από τους αναφερόμενους κυρίους στο εν λόγω δημοσίευμα αίτηση για εγγραφή τους ως μελών , η εξέταση δε των αιτήσεων τους είναι σε εκκρεμότητα.

Ενας  των αιτηθέντων την εγγραφή του   ως μέλος του σωματείου μας  επισκέφθηκε χθές τα γραφεία μας και ζήτησε να ενημερωθεί για την πορεία της αίτησης του και επ ευκαιρία ζήτησε να φωτογραφηθεί με στελέχη του σωματείου μας, λόγω δηλώνοντας ότι η φωτογραφία θα είναι για δική του αποκλειστικά χρήση .

Η δημοσίευση της φωτογραφίας έγινε από τον εν λόγω γνωστό κύριο για δική του δωρεάν προβολή, έγινε κατ εκμετάλλευση του ενδόξου ονόματος της ΠΓΕ, επιπλέον δε είναι   αθέμιτη και παράνομη, αφού έγινε χωρίς την συναίνεση των απεικονιζομένων σε αυτήν στελεχών μας.

Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια και επί του θέματος αυτού το σωματείο μας δεν πρόκειται να επανέλθει επ αυτού, διαφημίζοντας έμμεσα γραφικούς τύπους".

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports