Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαϊα: Μεγάλη η επιτυχία της 15ης Αγροτικής Έκθεσης Χαλανδρίτσας- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Αχαϊα: Μεγάλη η επιτυχία της 15ης Αγροτι...

Έκλεισαν οι πύλες την Κυριακή

‘Έκλεισαν την Κυριακή το βράδυ οι ‘’ Πύλες’’ και τα φώτα της 15ης Αγροτικής  Έκθεσης Χαλανδρίτσας, η οποία σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία.

Στην φετινή έκθεση υπήρξε αυξημένη η παρουσία εκθετών και πολύ περισσότερο η προσέλευση επισκεπτών, οι οποίοι κατά κοινή ομολογία έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι, τόσο από την οργάνωση, όσο και από τον περιβάλλοντα χώρο της έκθεσης.

Στο τετραήμερο της έκθεσης οι επισκέπτες, είχαν την ευκαιρία να επισκεπτούν τα περίπτερα με τα τοπικά προϊόντα και να ενημερωθούν, κυρίως οι αγρότες, για τα καινούργια αγροτικά μηχανήματα και τις νέες υπηρεσίες. Παράλληλα περιηγήθηκαν το ιστορικό κέντρο της Χαλανδρίτσας, με τα όμορφα γραφικά λιθόστρωτα δρομάκια και τα θρησκευτικά, ιστορικά , αρχιτεκτονικά και φυσικά αξιοθέατα που διαθέτει ο οικισμός , πολλά εκ των οποίων προέρχονται από την Ενετική,  φράγκικη και βυζαντινή περίοδο. Οι χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης που παρέμειναν στο χώρο έως και τις μεταμεσονύχτιες ώρες παρακολούθησαν τις προγραμματισμένες μουσικές και καλλιτεχνικές βραδιές  και απόλαυσαν την τοπική κουζίνα στις ταβέρνες που λειτουργούν  εντός  και πέριξ του οικισμού.

Στην προβολή και αναβάθμιση της Φετινής Έκθεσης συνέβαλαν με την παρουσία τους , ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Φώφη Γεννηματά , ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάρκος Μπόλαρης, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση, ο περιφερειάρχης Δ.Ελλάδας κ.Απόστολος Κατσιφάρας, Βουλευτές , Δήμαρχοι, πρόεδροι , εκπρόσωποι φορέων και αρχών.  Με το τέλος της 15ης Αγροτικής  Έκθεσης  Χαλανδρίτσας  ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θάνος Καρπής δήλωσε, ‘’Φέτος κάναμε ένα μεγάλο και αποφασιστικό βήμα προς την κατεύθυνση της διεύρυνσης, αναβάθμισης και της καθιέρωσης της έκθεσης στο συγκεκριμένο χώρο, που είναι το ιστορικό κέντρο της Χαλανδρίτσας.

Τόσο η αυξημένη συμμετοχή των εκθετών, όσο και η απρόσμενα πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα που διαπιστώθηκε, μαζί με τα θετικά σχόλια   που ακούστηκαν, δημιουργούν στον Δήμο, στους τοπικούς φορείς και στους κατοίκους της Χαλανδρίτσας επιπρόσθετες ευθύνες και υποχρεώσεις τις οποίες και θα αναλάβουμε.

Ευχαριστώ όλους όσο συμμετείχαν  και βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο στην οργάνωση και λειτουργία της 15ης Αγροτικής Έκθεσης και υποσχόμαστε ότι η 16η, το   2017  θα είναι ακόμα  μεγαλύτερη, καλλίτερη και λαμπρότερη, γιατί η Αγροτική Έκθεση της Χαλανδρίτσας, ήρθε για να μείνει και θα μείνει. Θα μείνει και θα διευρύνεται διαρκώς. Γιατί είναι χρήσιμη και απαραίτητη για τους αγρότες, τους τοπικούς παραγωγούς, τους Χαλανδριτσάνους και τους Δημότες του Δήμου Ερυμάνθου .

Είναι χρήσιμη και αναγκαία για ολόκληρη την Αχαΐα".

Τόσο η αυξημένη συμμετοχή των εκθετών, όσο και η απρόσμενα πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα που διαπιστώθηκε, μαζί με τα θετικά σχόλια   που ακούστηκαν, δημιουργούν στον Δήμο, στους τοπικούς φορείς και στους κατοίκους της Χαλανδρίτσας επιπρόσθετες ευθύνες και υποχρεώσεις τις οποίες και θα αναλάβουμε.

Οι φωτό είναι του Γιάννη Πεφάνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις