Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Και μια παράπλευρη αθλητική παρενέργεια των τηλεοπτικών αδειών - Τελευταία μέρα των μεταγραφών χωρίς Σαββίδη και Μαρινάκη

Και μια παράπλευρη αθλητική παρενέργεια ...

Μεταγραφικό ντεμαράζ από τον Παναθηναϊκό χωρίς την "περιουσία" Αλαφούζου

Τελευταία μέρα των μεταγραφών σήμερα για τις ομάδες της Σουπερλίγκ. Μεταγραφικός πυρετός αναμένεται, με τους συλλόγους να τρέχουν να καλύψουν τις τελευταίες τρύπες.

Ο ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός όμως αναγκάζονται να πορευτούν χωρίς τους ιδιοκτήτες τους. Μπορεί τα επιτελεία των ομάδων και κυρίως του Ολυμπιακού, να είναι σε πλήρη κινητικότητα για να κλείσουν αρκετές μεταγραφές την τελευταία στιγμή, όμως ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Γιώργο Σαββίδη δεν έχουν καμία επαφή με τις εξελίξεις από χθες.

Οι δύο πρόεδροι είναι κλεισμένοι στην αίθουσα που γίνεται η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι έχουν δώσει πλήρη εξουσιοδότηση σε ανθρώπους της εμπιστοσύνης τους στις ομάδες. Σε οριακές στιγμές όμως σημαντικών αποφάσεων για την στελέχωση των ρόστερ, θα είναι απών.

Εντύπωση προκαλεί η έντονη κινητοποίηση στις τάξεις του Παναθηναϊκού, με 3 μεταγραφές το τελευταίο 24ωρο, ενώ έχει δεσμευτεί η περιουσία του Γιάννη Αλαφούζου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τηλεοπτικές άδειες: Σήμερα οι ανακοινώσεις για τους 4 "αδειούχους"-Πληροφορίες ότι δόθηκαν ήδη οι δύο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports