Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Σκακιστικός Όμιλος Πατρών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μπακού

Ο Σκακιστικός Όμιλος Πατρών στο Παγκόσμι...

Η πρώτη αγωνιστική θα αρχίσει την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου

Την αυλαία των 42ων Ολυμπιακών Αγώνων Σκακιού ετοιμάζονται να συνεορτάσουν 178 έθνη στο Μπακού, πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν. Η πρώτη αγωνιστική θα αρχίσει την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 15.00 τοπική ώρα, στις 2.00 μμ για την Ελλάδα.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αποτελούν φυσικά την ανώτερη σκακιστική εκδήλωση υψηλού επιπέδου. Αγωνίζεται η αφρόκρεμα του κόσμου και αποτελεί όνειρο κάθε σκακιστή η συμμετοχή του σε αυτούς. Έχουν αγωνιστεί όλοι οι παγκόσμιοι πρωταθλητές από το 1927 και εντεύθεν, πρώτης επίσημης χρονιάς του θεσμού.

Η Ελλάδα συμμετέχει στους άνδρες με τους Γιάννη Παπαϊωάννου, Δημήτρη Μαστροβασίλη, Χριστόδουλο Μπανίκα, Θάνο Μαστροβασίλη και Στέλιο Χαλκιά. Αρχηγός ο Σπύρος Καπνίσης.

Στις γυναίκες αγωνίζονται οι Σταυρούλα Τσολακίδου, Αναστασία Αβραμίδου, Κατερίνα Παυλίδου, Χαριτωμένη Μαρκαντωνάκη και Μαρία Κουβάτσου. Αρχηγός η Άννα-Μαρία Μπότσαρη.

Ο αρχηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, Σπύρος Καπνίσης, θα είναι ο κύριος προπονητής της ομάδας του Σκακιστικού Ομίλου Πατρών για τη φετινή σαιζόν.

Ο Έλληνας γκραν μαιτρ θα παρέχει εξάωρη σειρά μαθημάτων από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στους παίκτες της ομάδας που το επιθυμούν.

Έναρξη το σαββατοκύριακο 17 & 18 Σεπτεμβρίου. Η επιλογή GM είναι κίνηση "φορσέ" για κάθε μεγάλο κλαμπ. Η κίνηση του ΣΟΠ είναι επανάληψη της σειράς των "Σκακιστικών Συμποσίων" της δεκαετίας 2000.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρόγραμμα των μαθημάτων του Σκακιστικού Ομίλου Πατρών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports