Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κατασκευαστικά έργα και κάδοι απορριμμάτων στο πεζοδρόμιο εμποδίζουν την διέλευση μαθητών σε δημοτικό σχολείο

Πάτρα: Κατασκευαστικά έργα και κάδοι απο...

Στο Δημοτικό του Μιντιλογλίου

Αναγνώστης του thebest.gr μας έστειλε μία φωτογραφία που δείχνει πως κατασκευαστικά έργα για λογαριασμό του ΟΤΕ καθώς και κάδοι απορριμμάτων εμποδίζουν την διέλευση μαθητών σε δημοτικό σχολείο της Πάτρας.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μας ενημερώνει ο αναγνώστης πρόκειται για το Δημοτικό σχολείο Μιντιλογλίου, το οποίο βρίσκεται σε γωνιακό οικόπεδο, επί του κεντρικού δρόμου “Αγίου Κωνσταντίνου”, (συντεταγμένες στο χάρτη 38.183853, 21.696166), απέναντι από γνωστό αρτοποιείο.

Όπως τονίζεται, υπάρχει πεζοδρόμιο αλλά οι αρμόδιοι θεώρησαν σωστό, εδώ και περίπου 5 χρόνια, να «παρκάρουν» τους κάδους απορριμμάτων πάνω σε αυτό, κάτι το οποίο έχει ως αποτέλεσμα οι μικροί μαθητές να μην έχουν αρκετό χώρο στο πεζοδρόμιο και να αναγκάζονται να περνούν από το δρόμο. Προσθετικά σε αυτό, έρχεται μία μόνιμη (αλλά νόμιμη;) κατασκευή του ΟΤΕ η οποία χτίστηκε και τοποθετήθηκε πάνω στο πεζοδρόμιο δίπλα στους κάδους, όπως αναφέρει ο αναγνώστης, ο οποίος διερωτάται «πρέπει να θρηνήσουμε θύματα; Από που θα περάσουν οι μικροί μαθητές;

Από που θα έχει πρόσβαση ένας γονέας που φέρει καροτσάκι με μωρό παιδί; Από που θα περάσει ένα ΑΜΕΑ; Όλα αυτά σε Δημοτικό σχολείο, στην Ελλάδα του 2016».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις